Una dintre puținele colaborări din moda românească: Gina Cas și Daniel Dobre propun o nouă colecție Una dintre puținele colaborări din moda românească: Gina Cas și Daniel Dobre propun o nouă colecție
Cea de-a patra colecție vestimentară  a tânărului designer vestimentar Gina Cas este, de această dată, o colaborare inedită cu un talentat designer de accesorii.... Una dintre puținele colaborări din moda românească: Gina Cas și Daniel Dobre propun o nouă colecție

Cea de-a patra colecție vestimentară  a tânărului designer vestimentar Gina Cas este, de această dată, o colaborare inedită cu un talentat designer de accesorii.

Daniel Dobre este cel care a acceptat provocarea de a gândi accesorii din piele, special create pentru a completa  ținute vestimentare conceptuale, atât pentru dame, cât și pentru bărbați. Coregraf și dansator, un om puternic angrenat în lumea artistică, acesta reușește să facă o trecere aproape imperceptibilă între realitate și imaginație în toate abordările sale creative.

Gina Cas (2)Mi s-a părut o idee genială aceea de a începe o colaborare împreună cu Daniel, fiind o provocare să îmbinăm două concepte artistice diferite într-unul nou. Așa am luat decizia de a crea o colecție de sine stătătoare, având în vedere multitudinea de idei pe care am vrut să le punem în practică. Daniel Dobre este un artist complet, un designer talentat și foarte pasionat, muncitor, calități pentru care îl apreciez”

Gina Cas, designer vestimentar

Colecția propune o nouă abordare stilistică, ce se caracterizează prin contrast cromatic și textil, originalitate compozițională și inovație în ceea ce privește tehnica încorporării accesoriilor în materialul textil al articolelor vestimentare.

Gina Cas (1)Ținutele sunt gândite pentru scenă și lumea artistică, dar și pentru cei care și-au creat deja un stil vestimentar  versatil și neconvențional, care vor să experimenteze atunci cand vine vorba de aspectul lor exterior.

Lansarea oficială a celor 14 ținute va avea loc în cadrul unei prezentări de modă inedite, un show cu dansatori profesioniști, care vor fi coordonați de însuși Daniel Dobre (foto), coregraf și dansator la rândul său.

Născută în 1991, Gina Cas este masterand al Facultăţii de Arte Decorative şi Design, Secția Modă, cu specializarea: Strategii de modă şi costum.

Colecțiile lansate până acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy” și „STAR”. Este cea care a inițiat un nou concept al prezentării de modă, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk” și  „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, București.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.