Un nou parc de distracții aduce în București cea mai înaltă roată din România Un nou parc de distracții aduce în București cea mai înaltă roată din România
Cel mai nou parc de distracţii din România va fi inaugurat la sfârşitul lunii august şi va include, printre altele, și cea mai mare... Un nou parc de distracții aduce în București cea mai înaltă roată din România

Cel mai nou parc de distracţii din România va fi inaugurat la sfârşitul lunii august şi va include, printre altele, și cea mai mare roată de distracţii din ţara noastră, supranumită Roata Bucureştiului.

Conceptul Miramagica a fost creat şi implementat de o echipă de designeri internaţionali, care şi-au pus amprenta asupra unor parcuri de divertisment din Marea Britanie, Spania şi Italia, se arată în comunicatul de presă al cpmpaniei.

Noul parc de distracţii Miramagica este situat la intrarea în parcul Herăstrău, dinspre Şoseaua Nordului (numărul 7-9), iar în topul distraciilor se va afla Roata Bucureştiului, cu diametrul de 25 de metri, cea mai înaltă din România.

Aceasta  va fi completată de alte şapte jocuri şi elemente de atracţie pentru întreaga familie, printre care turnul Spark, caruselul Tornado, maşinuţe tamponabile, bărcuţe şi trenuleţ.

Vezi și: 

– Cum va arăta Shanghai Disneyland, primul resort al Disney din ultimul deceniu

– Cele mai bune parcuri (alternative) de distracţie din lume – Galerie foto!

Dezvoltatorul acestui parc de distracţii este Britta Trading, o companie cu capital 100% românesc, cunoscută în domeniul de entertainment indoor pentru copii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.