Prima săptămână Ce spun românii s-a încheiat cu câștigarea marelui premiu! Prima săptămână Ce spun românii s-a încheiat cu câștigarea marelui premiu!
După cinci zile în care s-au duelat cu cinci echipe pline de energie și puse pe distracție, membrii familiei Constantinescu – Mădălina, Ana, Mihaela... Prima săptămână Ce spun românii s-a încheiat cu câștigarea marelui premiu!

După cinci zile în care s-au duelat cu cinci echipe pline de energie și puse pe distracție, membrii familiei Constantinescu – Mădălina, Ana, Mihaela și Adrian – au reușit să câștige marele premiu pus în joc – o mașină de familie de ultimă generație.

Încă din prima săptămână de difuzare a game show-ului Ce spun românii, patru concurenți reușesc să facă față presiunii concursului și să învingă în cinci ediții consecutive.

CabralChiar dacă la unele probe nu au reușit să ghicească foarte multe răspunsuri din cele aflate pe panou, membrii familiei Constantinescu nu au renunțat și au mers de fiecare dată mai departe, încrezători și cu zâmbetul pe buze.

Au jucat foarte bine, s-au distrat, au dat răspunsuri amuzante și de multe ori surprinzătoare, au făcut strategii, au comunicat perfect și au reușit să iasă învingători la final.

Luni, de la ora 18:00, alte două familii vor intra în competiție, vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri date de români și să câștige premii în bani sau chiar marele premiu, care constă într-un automobil.

Timp de o oră, concurenții se vor distra alături de Cabral, iar telespectatorii vor afla Ce spun românii, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.