Gențile bărbătești: un trend pe val în 2015! Gențile bărbătești: un trend pe val în 2015!
Stigmatul atașat genților de bărbați este de domeniul trecutului și asta se vede atât în vitrinele magazinelor, cât și pe stradă. Zilele în care... Gențile bărbătești: un trend pe val în 2015!

Stigmatul atașat genților de bărbați este de domeniul trecutului și asta se vede atât în vitrinele magazinelor, cât și pe stradă. Zilele în care îndesai toate lucrurile în buzunarele jeansilor au apus, iar acum, ai multiple opțiuni dintre care să alegi. E un trend în continuă expansiune, pe care l-am observat în ultima vreme și în rândul vedetelor internaționale, de la Kanye West la David Beckham. Așa că designerii magazinelor de modă nu întârzie să adauge în colecții și aceste accesorii.

Noi am fost într-o vizită la Mega Mall și am pornit în căutarea celor mai populare genți bărbătești. Am făcut o selecție a celor mai cool patru articole, care se potrivesc oricărui stil – de la studenți până la antreprenori și manageri.

Rucsacul

North Coast - pure cotton canvas rucksack M&SRucsacul este, fără îndoială, una dintre cele mai utile genți pe care le poți avea în garderobă.

Am pus ochii pe unul din colecția Marks&Spencer, din bumbac, care aduce o notă modernă rucsacului clasic, păstrând în același timp aspectul sofisticat.

Deși acest tip de geantă este de multe ori asociat cu studenții, un rucsac clasic, din materiale de calitate, este una dintre cele mai bune alegeri pentru orice categorie de vârstă.

Geanta de voiaj                                                                       

DS DamatGeanta de voiaj poate fi o alegere elegantă și foarte practică, în același timp. Este extrem de utilă pentru bărbații activi, mereu în mișcare și pregătiți pentru călătorii de business last minute.

E important să alegi un model bine compartimentat, care poate să ia și rolul genții pentru sală, mai ales dacă te numeri printre cei care fac mișcare imediat după birou și trebuie să porți în același loc pantofii sport, agenda și prânzul. La D’S Damat am găsit o geantă clasică, elegantă și foarte practică.

Geanta de mesager

Aldo-spignosaturnia_1La Aldo, am găsit o geantă de mesager, un articol care a fost vreme lungă definitoriu pentru moda bărbătească.

Este o alternativă clasică a rucsacului, și, deși creșterea cererii de genți pentru bărbați a dat naștere mai multor stiluri, geanta de „poștaș” va fi întotdeauna un articol clasic.

Este o opțiune bună pentru bărbatul care nu este complet convins de trend-ul genților pentru bărbați, dar care are nevoie de un accesoriu în care să poarte obiectele zilnice.

Servieta

zara-servieta1Poate că cea mai comună geantă bărbătească, cea pe care bărbații o poartă din vremurile bunicilor noștri. În ziua de astăzi servietele seamănă mult cu gențile de mesager, spre deosebire de cele tradiționale, care sunt mai rigide.

Noi am pus ochii pe o servietă Zara, cu perforații elegante, care combină design-ul clasic cu finisajul modern de piele. Este accesoriul perfect pentru bărbatul urban.

Noi am ales doar patru modele, însă magazinele au colecții mult mai bogate la capitolul genți bărbătești, așa că ai de unde să alegi, în funcție de nevoi.

La Mega Mall, te așteaptă și o promoție cu 20.000 de premii garantate, deci dacă te decizi să adopți acest trend, poți să îți faci cumpărăturile de acolo și să câștigi automat premii de vacanță, printre care și bilete de avion către orice destinație.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.