Ce rochie de mireasa a purtat Miss Worls Fitness? Ce rochie de mireasa a purtat Miss Worls Fitness?
Anca Bucur, castigatoarea titlului Miss World Fitness Universe in 2011 si 2013 s-a casatorit relgios cu alesul sau Dragos Ionescu, cu care se cununase... Ce rochie de mireasa a purtat Miss Worls Fitness?

Anca Bucur, castigatoarea titlului Miss World Fitness Universe in 2011 si 2013 s-a casatorit relgios cu alesul sau Dragos Ionescu, cu care se cununase civil in Las Vegas in urma cu doi ani. Cununia religioasa a avut loc la biserica din Ghermanesti, iar petrecerea intr-un restaurant luxos, pe malul lacului Snagov.

Desemnata cea mai frumoasa femeie “fit” din lume in Statele Unite ale Americii, Anca a ales sa poarte o rochie de mireasa atipica, cu influente romantice si retro. Dantela si volanele suprapuse ale rochiei Emerald, disponibila pe www.bellasposa.ro sau in showroom-ul din Bd. Dacia 153-155 i-au creat Ancai o aparitie feminina si boema.

miss fitness reochie mireasa (8)Ea a ales sa poarte o coafura asimetrica si un voal foarte lung brodat cu dantela. Dantela este unul dintre materialele preferate ale sportivei, ea optand pentru acest material si in Las Vegas, acolo unde si-a unit pentru prima oara destinele cu actualul sot.

Modelul de rochie Emerald, din colectia Bella Sposa a fost preferat si de solista Patricia Cimpoiasu, de la Amadeus care a realizat un pictorial spectaculos, intr-o gradina inflorita in primavara acestui an. De altfel, brand-ul a fost preferat si de solista Anda Adam care s-a casatorit la randul ei, in luna iunie, in Snagov.

Cele care vor sa aleaga o astfel de rochie, au la dispozitie reduceri de pana 30% la rochiile de mireasa, in perioada imediat urmatoare, atat pe site, cat si in magazine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.