Wizz Air, schimbări în cadrul serviciului Priority Boarding Wizz Air, schimbări în cadrul serviciului Priority Boarding
Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi îmbunătățirea serviciului Priority Boarding prin... Wizz Air, schimbări în cadrul serviciului Priority Boarding

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi îmbunătățirea serviciului Priority Boarding prin introducerea opțiunii de a aduce la bord un bagaj personal de mici dimensiuni.

Potrivit oficialilor transportatorului, un bagaj personal se referă la o geantă de mână, o geantă de cameră foto sau un bagaj de mărimea unui laptop, care nu depășește dimenisunile maxime de 40x30x18 cm. Opțiunea include și serviciul Priority Boarding achiziționat prin intermediul serviciilor închise WIZZ XXL Seats, WIZZ Reserved Seats, WIZZ Premium și WIZZ Premium Plus.

Astfel, începând cu data de 30 iulie, pasagerii care călătoresc și folosesc Priority Boarding, achiziționat individual sau ca parte a opțiunii Plus Fare sau WIZZ Privilege Pass, vor putea lua în aeronavă un bagaj personal de mici dimensiuni, în plus față de bagajul mic sau mare de cabină.

Un bagaj mic de cabină de 42x32x25 cm sau mai mic poate fi luat la bord gratuit. Dacă bagajul de cabină are dimensiuni mai mari decât cele ale bagajului mic de cabină, dar nu mai mari de 56x45x25 cm, poate fi luat la bord contra unui tarif. Nu se aplică restricții de greutate dar pasagerii trebuie să poată să-l așeze neasistați în compartimentul de bagaje de deasupra scaunelor.

Wizz Air a încasat 68,2 euro pentru fiecare pasager transportat în T1

Priority Boarding, care le permite pasagerilor să se îmbarce cu prioritate, poate fi adăugat tarifului Basic cu doar 3 Euro per loc, pe zbor, la achiziția online sau cu 4 euro la cumpărarea din aeroport.

Opțiunea Plus Fare, care include Priority Boarding, a fost lansată în mai 2015 pentru a răspunde nevoii suplimentare de confort a pasagerilor și cuprinde tariful de călătorie, schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, check-in în aeroport, WIZZ Flex pentru modificarea zborului, un bagaj mare de cabină și un bagaj de cală.

WIZZ Privilege Pass a fost lansat în ianuarie 2014 ca un program anual pentru cei care călătoresc frecvent. Pentru un tarif anual de 99 de euro, membrii programului pot beneficia de schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, prioritate la îmbarcare și un bagaj mare de cabină pe orice zbor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.