Hotel Epoque asteapta venituri in crestere cu 10% pentru 2015 Hotel Epoque asteapta venituri in crestere cu 10% pentru 2015
Hotel Epoque anunta venituri in crestere cu 9% in primul semestru al anului 2015, raportand o cifra de 1,06 milioane euro, fata de 970... Hotel Epoque asteapta venituri in crestere cu 10% pentru 2015

Hotel Epoque anunta venituri in crestere cu 9% in primul semestru al anului 2015, raportand o cifra de 1,06 milioane euro, fata de 970 000 euro in perioada similara a anului trecut. Epoque asteapta o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri totale pana la sfarsitul anului, evolutiile fiind datorate performantei inregistrate de structura de cazare si dezvoltarii segmentului de F&B.

Hotel Epoque, liderul segmentului boutique de lux din Bucuresti, este singurul boutique care reuneste toate atributele unei experiente de lux: spatii de cazare de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA exclusiv si un centru de evenimente premium.

Hotel Epoque se adreseaza calatorilor de tip FIT (free independent traveler) de business si de leisure, care opteaza cu predilectie pentru conceptul boutique si cauta o experienta de calatorie completa.

Epoque a operat in S1 2015 cu un grad mediu de ocupare de 68%, in mod constant peste media pietei din Bucuresti, estimata la 65%, realizand o ocupare medie de 69% in zilele saptamanii si de 66% in weekend. (sursa: STR Global)

Diana Popescu_CEO_Epoque2015 este un an bun pentru Epoque si pentru piata de travel premium in general. Prima jumatate a anului a confirmat ritmul de dezvoltare preconizat pe segmentul hotelier de cinci stele, si chiar si mai important pentru noi, a subliniat trendul ascendent manifestat vizibil pe piata luxury boutique: calitatea si gradul de personalizare a serviciilor fac diferenta in exprimarea optiunii de calatorie a oaspetilor nostri. Am inregistrat o crestere de 9% in primele sase luni ale lui 2015 si asteptam venituri in crestere cu cel putin 10% pana la sfarsitul anului datorita performantei structurii de cazare, care reprezinta peste jumatate din business-ul Epoque, dar si datorita cresterii constante a liniilor de business complementare, respectiv restaurantul gastronomic L’Atelier, organizarea de evenimente si alte servicii de tip boutique.

Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *