TAROM păstrează cursa spre Valencia și în această iarnă TAROM păstrează cursa spre Valencia și în această iarnă
Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piața locală, va opera cursa Bucureşti-Valencia şi în sezonul... TAROM păstrează cursa spre Valencia și în această iarnă

Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piața locală, va opera cursa Bucureşti-Valencia şi în sezonul de iarnă 2015/2016.

Potrivit informațiilor reprezentaților companiei, cursa va avea două frecvențe săptămânale (vineri și duminică), iar prețul unui bilet de avion, dus-întors, cu toate taxele incluse, va fi de 143 de euro la achiziționarea de pe site.

Ca de obicei, în preț este inclus transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) și a 10 kg bagaj de mână.

Inițial, cursa spre Valencia urma să fie operată doar în intervalul 19 iunie- 28 septembrie.

Oraşul Artelor și Științei, Valencia este un loc fascinant şi atrăgător vizitat de extrem de mulţi turişti, în tot timpul anului. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia este al treilea oraș spaniol ca mărime.

Opera arhitecților Santiago Calatrava și Felix Candela, a revigorat din punct de vedere turistic orașul. Pe o suprafață imensă sunt câteva construcții cu o arhitectură futuristă, demnă de mileniul III: Palatul Artelor “Regina Sofia”, Hemisferic, Umbracle, Muzeul de Științe “Pricipe Felipe”.

dp_valencia_dg_im_04.jpg_369272544 d_catedral_valencia_s1663370.jpg_369272544

valencia

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.