Samsung își dezvăluie noul phablet pe 13 august Samsung își dezvăluie noul phablet pe 13 august
Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători din industrie la nivel mondial, va dezvălui, oficial, în fața întregii lumi, noul... Samsung își dezvăluie noul phablet pe 13 august

Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători din industrie la nivel mondial, va dezvălui, oficial, în fața întregii lumi, noul Galaxy Note 5, noul gadget din seria de phablet-uri pe care o produce sub acest brand.

Compania a trimis invitațiile pentru un nou eveniment “Unpacked” care va avea loc pe data de 13 august la Lincoln Center din New York. Deși, în mod traditional, Samsung și-a prezentat modelele Galaxy Note la începutul lunii septembrie, gadgeturile intrând la vânzare în scurt timp, se pare că producătorul va sparge tiparul în acest an.

Samsung Galaxy Note 4 … Amazing!

Acest lucru confirmă zvonurile create în jurul acestei lansări, a cărei devansare cu câteva săptămâni bune ar urma să le aducă celor de la Samsung un avantaj în fața eternilor rivali de la Apple (care își lansează noile modele de iPhone tot prin luna septembrie).

În plus, pe lângă cel mai nou phablet (acesta este o combinație între un smartphone și o tabletă, un phablet fiind un terminal care, de obicei, are ecran între 5 și 6,9 inci), Samsung ar putea prezenta și noua variantă a lui Galaxy S6 Edge – care va împrumuta ceva din denumirea pe care cei de la Apple au dat-o celeilalte variante a lui iPhone 6 -, și anume, Galaxy S6 Edge Plus.

Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold și Blossom Pink. GALAXYNote 4 a ajuns în România

Dacă și aceste zvonuri se adeveresc, un lucru devine foarte clar: Samsung își pregătește toate atu-urile pentru a domina și segmentul smartphone-urilor cu dimensiuni mai generoase, iar bătălia se încinge iar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.