OLX.ro = Romania x 6, BCU x 3, Burj al-Khalifa x 14 OLX.ro = Romania x 6, BCU x 3, Burj al-Khalifa x 14
Într-o piață globală a anunțurilor online evaluată la sfârșitul anului trecut la aproximativ o sută miliarde USD, milioane de oameni din întreaga lume folosesc... OLX.ro = Romania x 6, BCU x 3, Burj al-Khalifa x 14

Într-o piață globală a anunțurilor online evaluată la sfârșitul anului trecut la aproximativ o sută miliarde USD, milioane de oameni din întreaga lume folosesc platforma OLX pentru a vinde și cumpăra bunuri și servicii variate.

În România, OLX.ro este cel mai mare site de anunțuri, cu peste 4,5 milioane de oferte active și mai mult de 9,7 milioane de vizitatori în fiecare lună. Iar creșterea platformei OLX.ro este impresionantă, atingând poziția fruntașă în mai puțin de un an.

Astfel, pentru a transpune în cifre dimensiunea pieței de anunțuri online din România, putem spune că dacă toți utilizatorii platformei OLX.ro s-ar ține de mână, ar înconjura teritoriul țării de până la șase ori, parcurgând peste 1,4 milioane km.

Mai mult, dacă românii ar cumpăra toate produsele scoase la vânzare pe OLX.ro așa cum o fac de la supermarket, ducând teoretic în mâini, la fiecare drum, câte două sacoșe a câte zece produse fiecare, ar avea nevoie să facă aproximativ 223.577 de drumuri.

Și răspândirea tehnologiei mobile contribuie la popularitatea platformei de anunțuri, aplicațiile OLX.ro fiind accesibile de pe cele mai importante sisteme de operare: Android, iOS și Windows Phone. Așadar, dacă am suprapune toate telefoanele ce au instalată aplicația OLX.ro, am ajunge la o înălțime echivalentă cu 14 clădiri Burj al-Khalifa, adică peste 11.600 m.

De asemenea, dacă toate paginile vizualizate în platforma OLX.ro s-ar transpune în volume a câte 200 de pagini, ar fi nevoie de până la trei clădiri de dimensiunea Bibliotecii Centrale Universitare din București pentru a le stoca pe toate.

Platforma OLX.ro face parte din cadrul grupului Naspers Classifies, fiind lansată în România la mijlocului lunii aprilie 2014.

Ce_Nu_Stiai_Despre_OLX

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.