HTC anunță lansarea noului HTC Desire 626 HTC anunță lansarea noului HTC Desire 626
HTC anunță lansarea noului HTC Desire 626, succesorul modelului HTC Desire 620. Disponibil într-o varietate de combinații de culoare, cu posibilități nelimitate de personalizare... HTC anunță lansarea noului HTC Desire 626

HTC anunță lansarea noului HTC Desire 626, succesorul modelului HTC Desire 620. Disponibil într-o varietate de combinații de culoare, cu posibilități nelimitate de personalizare și o cameră foto îmbunătățită pentru fotografii mai clare, noul smartphone accesibil le oferă utilizatorilor posibilitatea să se exprime așa cum doresc.

Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova: “Noul HTC Desire 626 este proiectat să ofere o experiență de utilizare personalizată până la cel mai mic detaliu. Funcțiile avansate ale smartphone-ului ne permit să oferim clienților tot ce este mai bun în materie de design personalizat și performanță, cu un excelent raport preț-calitate”.

Design unic și caracteristici avansate, prin care te exprimi în cel mai mic detaliu

Noul HTC Desire 626 integrează culori bogate în design-ul expresiv, în două nuanțe, oferind o experiență unică de utilizare. Simplu și intuitiv de folosit, telefonul rulează Android™ 5.1 și dispune de interfața HTC Sense™, care oferă funcționalități Android îmbunătățite și complet personalizate. Cu ajutorul HTC Sense, utilizatorii pot schimba aspectul interfeței telefonului ori de câte ori își schimbă și stilul personal: maximum de personalizare cu minimum de efort. Gradul ridicat de personalizare le oferă posibilitatea să creeze, să împărtășească și să atingă potențialul maxim.

Cu un procesor Snapdragon™ Quad-Core de 1.2 GHz, noul HTC Desire 626 asigură o experiență fluidă și fiabilă de utilizare, oferind utilizatorilor posibilitatea să facă streaming de filme, să ruleze cele mai noi aplicații, să se distreze cu jocurile favorite sau să vizualizeze cele mai recente fotografii din galerie, toate acestea prinzând viață pe un ecran LCD HD strălucitor, de 5 inch.

Utilizatorii pot fi mereu la curent cu cele mai noi știri din platformele sociale prin HTC BlinkFeed™, soluție care le permite să acceseze ușor și rapid, în doar câteva secunde, fluxul personalizat de conținut online, dintr-o singură privire, direct de pe ecranul de pornire.

Desire 626_BlueLagoon_1

Surprinde viața din toate unghiurile, oriunde ai fi

Pentru utilizatorii pasionați de  fotografie sau de filmările scurte și de impact, noul HTC Desire 626 este companionul de buzunar perfect. Cu o cameră foto principală îmbunătățită de 13 MP și o cameră frontală de 5 MP, fotografiile și selfie-urile pot fi surprinse cu claritate din orice unghi, oferind utilizatorilor posibilitatea să se exprime în cel mai mic detaliu

Funcția HTC Eye™ Experience permite editarea simplă și rapidă a fotografiilor prin adăugarea instantanee a efectelor, datorită optimizărilor integrate. Noul HTC Desire 626 dispune și de posibilitatea de a filma clipuri video 1080p de înaltă calitate, folosind fie camera principală, fie pe cea frontală, care pot fi apoi transformate în mini filme și partajate cu prietenii și familia, cu ajutorul funcției HTC Video Highlights.

Datorită opțiunilor de stocare, ce variază de la cei 16 GB[1] de memorie internă până la slot-ul pentru card MicroSD care suportă până la 512 GB de memorie adițională, utilizatorii se pot asigura că fotografiile, videoclipurile și experiențele care îi definesc vor fi mereu la îndemână pe noul lor smartphone, pentru a le putea vizualiza și partaja ori de câte ori doresc.

Noul HTC Desire 626 va fi disponibil în România la începutul lunii septembrie, în variantele de culoare Blue Lagoon și Dark Grey.

————————————————-

[1] Spațiul efectiv disponibil poate varia în funcție de actualizările software ale telefonului și gradul de utilizare a aplicațiilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.