Gata de Untold Festival? Ce spun organizatorii Gata de Untold Festival? Ce spun organizatorii
Pregatirile pentru Untold Festival au intrat in linie dreapta. Peste 5.000 de persoane din care aproximativ 1.000 de voluntari pregatesc cel mai mare eveniment... Gata de Untold Festival? Ce spun organizatorii

Pregatirile pentru Untold Festival au intrat in linie dreapta. Peste 5.000 de persoane din care aproximativ 1.000 de voluntari pregatesc cel mai mare eveniment din istoria Clujului.

Primarul Emil Boc, prezent la conferinta de presa de astazi, a anuntat ca pe o raza de aproximativ 40 km nu se mai gasesc locuri de cazare in hoteluri si pensiuni.

Cu toate acestea, pentru cei care doresc sa vina la festival, locuri disponibile mai sunt in caminele din Campusul Studentesc Hasdeu, in campingul situat in cartierul Gheorgheni – Livada Palocsay care poate gazdui pana la 25.000 de persoane si unde s-au ocupat pana in prezent doar 2000 de locuri. In plus, organizatorii au pus la dispozitie si un grup pe facebook unde localnicii isi pot inchiria apartamentele.

In perioada 30 iulie – 2 august sunt asteptate peste 250.000 de persoane, iar artistii vor concerta pe 8 scene amenajate, cea mai mare (Arena) fiind de 80 m latime si 18 m inaltime. Sonorizarea pe scena principala este asigurata de specialisti din Olanda care garanteaza o sonorizare la nivel international.

Organizatori, impreuna cu reprezentantii Ursus, ne asigura, totodata, ca nu vor exista probleme cu bauturile deoarece sunt in curs de amenajare peste 300 m liniari de bar, cu peste 280 de puncte de servire si deservite de 5 barmani la fiecare 3 m patrati.

Pentru pastrarea rece a bauturilor, cantitatile de gheata vor depasi 18 tone. Pentru a grabi accesul la cardurile de consum organizatorii au pregatit si carduri preincarcate, astfel incat cele 52 de puncte de incarcare sa nu se aglomereze.

Pentru securitatea evenimentului urmeaza sa fie mobilizati peste 700 de politisti si jandarmi cat si echipe speciale de interventie, dupa cum sustine Emil Boc, unul din fanii Avicii (dupa cum si-a setat soneria de la telefon).

Atat localnicii cat si turistii sunt rugati sa evite zona centrala cu masina. In aceste conditii au fost create peste 6000 de locuri de parcare special pentru eveniment, pretul fiind de 10 lei/durata eveniment. Acestea pot fi inchiriate si prin sms (sistemul nu functioneaza in roaming).

Investitia totala este de aproximativ 4,5 milioane de euro din care aproximativ 10% este sprijin din partea Primariei locale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.