Unde ne relaxăm în weekend: 15 plaje colorate din întreaga lume – FOTO Unde ne relaxăm în weekend: 15 plaje colorate din întreaga lume – FOTO
De fiecare dată când ne visăm la mare, gândul ne zboară imediat la o întindere nesfârșită de apă turcoaz și la nisipul alb și fin.... Unde ne relaxăm în weekend: 15 plaje colorate din întreaga lume – FOTO

De fiecare dată când ne visăm la mare, gândul ne zboară imediat la o întindere nesfârșită de apă turcoaz și la nisipul alb și fin.

Dar ce ați spune dacă nisipul ar fi și el colorat? În întreaga lume, din Grecia până în Hawaii sau Australia, există plaje care fascinează prin culoarea pe care o are nisipul: verde, galben, negru sau mov. Fie că este o rămășită a anilor întregi de activitate vulcanică, a minereurilor de fier, a carbonatului de calciu sau a coralilor sfărmați de-a lungul timpului, rezultatul nisipul acestor plaje ne duce cu gândul la momente de relaxare și de plăcere.

Pentru că se apropie weekendul, ne-am propus să dăm frâu liber imaginației, să închidem ochii și să ne visăm pe 15 dintre cele mai frumoase plaje colorate din lume. Și cine știe, poate găsim niște bilete de avion la ofertă și o vizităm pe cea mai apropiată. Ce spuneți, ne vedem acolo?

Sursa foto: http://www.businessinsider.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.