Care sunt și cât costă primele tablete Allview cu Windows 10 Care sunt și cât costă primele tablete Allview cu Windows 10
Allview, unul dintre cei mai importanți producători locali de smartphone-uri şi tablete, lansează primele gadgeturi cu Windows 10. Cele 4 tablete realizate de români... Care sunt și cât costă primele tablete Allview cu Windows 10

Allview, unul dintre cei mai importanți producători locali de smartphone-uri şi tablete, lansează primele gadgeturi cu Windows 10.

Cele 4 tablete realizate de români sunt disponibile cu pre-comanda ȋn shop-ul online Allview, cu livrare ȋncepȃnd din data de 30 iulie.

Totodată, oficialii companiei au precizat faptul că fanii brandului care doresc să achiziționeze noile tablete din portofoliu vor beneficia de o ofertă, aceștia primind, gratuit, un smartphone marca Allview, Impera M, ȋn perioada 23 – 30 iulie 2015.

“Ȋmpreună cu partenerii de la Microsoft oferim o experienţă completa care va ȋncurajă utilizatorii să descopere noi funcţionalităţi şi aplicaţii menite să ofere experienţe extraordinare. Se remarcă butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care ȋţi permite să iei notiţe direct ȋn pagina web, Snap şi Virtual Desktop, care sporesc eficienţa ȋn organizare şi multe altele”, a declarat directorul general Allview, Lucian Peticilă.

Primele tabletele din Romȃnia cu Windows 10 sunt următoarele:

  • Wi10N PRO la preţul de 1.099 Lei, device-ul 2 ȋn 1 care reprezintă ȋmbinarea perfectă ȋntre utilitate şi performanţe, ce se remarcă şi prin memoriile generoase de 2 GB RAM și 32 GB Flash.
  • Impera i10G la preţul de 1.199 Lei, device-ul ce se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluţie de 2048×1536 px şi prin memoriile de 2 GB RAM cu 32 GB Flash.
  • Wi8G la preţul de 649 Lei, device-ul echipat cu un procesor Intel®Atom™, display IPS de 8” şi conectivitate 3G, cea mai mobilă tabletă ce susţine productivitatea din gama Allview.
  • Impera I8 la preţul de 849 Lei, device-ul cu un procesor Intel®Atom™ care aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii şi imagini foarte clare.

Toți utilizatorii de device-uri eligibile Allview, ce rulează Windows 8.1, vor fi înștiințati în mod automat despre posibilitatea de a efectua update gratuit la Windows 10 începând cu data de 29 iulie 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.