Tips & Tricks: Cum să îndepărtezi rapid și ușor cutele cu puterea aburului Tips & Tricks: Cum să îndepărtezi rapid și ușor cutele cu puterea aburului
Aparatele de calcat vertical cu abur din gama Philips Garment Steamer functioneaza pe principiul unui debit constant si consistent de abur ce penetreaza fibrele textile... Tips & Tricks: Cum să îndepărtezi rapid și ușor cutele cu puterea aburului

Aparatele de calcat vertical cu abur din gama Philips Garment Steamer functioneaza pe principiul unui debit constant si consistent de abur ce penetreaza fibrele textile si le indreapta. Astfel, materialele devin netede, cu un aspect intins si ingrijit, in timp ce forta aburului indeparteaza mirosurile neplacute, reimprospatand materialele si indepartand 99,9 % dintre bacterii.

Mai mult, prin lipsa oricarui contact direct a produsului cu suprafata hainelor, chiar si cele mai fine materiale sau detalii realizate din organza, voal, matase, tafta, muselina, dantela, dar si aplicatii realizate din margele, pietre sau paiete sunt protejate si raman fara cute sau pete lucioase, ca in cazul fiarelor de calcat traditionale.

In plus, aparatele de calcat vertical cu abur se incalzesc rapid, nu necesita  utilizarea unei mese de calcat si sunt sigure deoarece se opresc automat atunci cand sunt lasate nesupravegheate.

Modelul Philips Clear Touch este conceput pentru îndepărtarea sigură şi uşoară a cutelor de pe hainele delicate şi dificil de călcat. Designul său unic, prevazut cu umeras cu funcţie de agăţare şi blocare pentru stabilitate în timpul călcării cu abur, aburul puternic disponibil in 3 setari si caracteristicile inteligente ale produsului fac reîmprospătarea hainelor sigură şi uşoară.

Aparatul de călcat vertical cu abur CompactTouch C430 de la Philips este conceput special  pentru a combina un debit puternic de abur cu un  design extrem de compact, astfel încât să-ţi reîmprospătezi hainele fără a depune efort.  Poate fi luat cu tine orinde in calatorii si poate fi depozitat cu usurinta pana si in cele mai mici spatii.

Rezervorul de apă de 600 ml creează suficient abur pentru a călca 30 de minute, in timp ce functia de curăţare automată ajută dispozitivul cu abur in îndepărtarea particulelor de calcar şi a reziduurilor, prelungind astfel durata de funcţionare a aparatului.

Perfect pentru calatorii

Philips Steam & Go 2-în-1 este portabil si ideal pentru retuşuri de ultim moment al articolelor dificil de călcat.

Funcţia de abur vertical şi orizontal 2 în 1 permite să obţii rezultate excelente atat in plan vertical, fără a folosi o masă de călcat, cat si in plan orizontal. Graţie designului său unic, Philips Steam&Go 2 in 1 va genera abur puternic printr-o simpla apasare de buton chiar şi în poziţie orizontală, putand fi astfel folosit si pentru tapiţerii şi lenjerii de pat.

Philips Steam&Go GC320 poate fi folosit pe orice tip de material, ceea ce îl face să fie o soluție excelentă pentru articole de îmbrăcăminte delicate, cum ar fi bluze de mătase, rochii cu broderie sau dantelă, precum și costume și jachete care au nevoie de o îndepărtare a cutelor rapidă, chiar înainte de a pleca de acasă.

Datorita dimensiunilor mici, dar si a husei de depozitare, Philips Steam&Go GC320 este perfect pentru calatorii.

In plus, aparatele de calcat cu abur de la Philips sunt foarte usor de folosit si de catre barbati pentru mentinerea impecabila a camasilor sau reimprospatarea costumelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.