Blind Holiday, sau cum să pleci în vacanță fără a ști destinația exactă Blind Holiday, sau cum să pleci în vacanță fără a ști destinația exactă
Nu știu ce părere aveți voi despre surprizele legate de vacanță, însă dacă au un final fericit și te pot duce într-o aventură de... Blind Holiday, sau cum să pleci în vacanță fără a ști destinația exactă

Nu știu ce părere aveți voi despre surprizele legate de vacanță, însă dacă au un final fericit și te pot duce într-o aventură de neuitat, le aștept cu interes.

Paralela 45, unul dintre cei mai mari tour-operatori de pe piața românească de profil, lansează începând cu data de 23 iulie, un nou concept ce promite o multitudine de surprize.

Blind Holiday se adresează turiștilor dornici de o experiență de vacanță diferită față de ce au trăit până în prezent – aceștia vor afla care este destinația vacanței lor doar atunci când vor ajunge în aeroport.

Timp de o săptămână, românii vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacanțe la prețuri de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoană. Ofertele prezentate vor include numărul de nopți de cazare, numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport și intervalul de plecare. Data exactă de plecare o vor afla cu 48 de ore înainte, iar destinația le va fi dezvăluită abia atunci când ajung în aeroport. 

„Am dorit să aducem pe piața turismului din România un concept special pentru turiștii deschiși către nou, care vor să trăiască și o experiență altfel. Practic îți cumperi o vacanță cu garanția și încrederea că se va ridica la nivelul așteptărilor tale, iar destinația o afli când ajungi la aeroport. Sunt sigur că turiștii români vor aprecia o inițiativă îndrăzneață. Vrem să arătăm că putem oferi și pachete pentru turiștii mai nonconformiști”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Ofertele Blind Holiday se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea în cazul acestor vacanțe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.