Miele își deschide magazin la Sibiu și vrea încasări de 150.000 euro în 6 luni Miele își deschide magazin la Sibiu și vrea încasări de 150.000 euro în 6 luni
Producătorul german Miele,  una dintre cele mai importante companii de pe segmentul electrocasnicelor premium la nivel mondial, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv... Miele își deschide magazin la Sibiu și vrea încasări de 150.000 euro în 6 luni

Producătorul german Miele,  una dintre cele mai importante companii de pe segmentul electrocasnicelor premium la nivel mondial, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România, după Miele Boutique Cluj și Miele Boutique Brașov.

Noul magazin are 50 de metri pătrați, este amplasat central și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România, de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

„Deschiderea Miele Store Sibiu, al treilea magazin exclusiv din România, face parte din strategia de dezvoltare în Transilvania, pentru noi, cea mai importantă regiune din punct de vedere al vânzărilor”, declară Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

„În ultimii ani, am crescut semnificativ în această zonă, unde brandul este cunoscut și bine poziționat în rândul consumatorilor, care sunt la curent cu trendurile din piață și au veniturile necesare pentru a achiziționa produse premium.”

Loredana Butnaru, Miele: Transilvania este cea mai bună regiune pentru noi

Magazinul Miele exclusiv din Sibiu este deschis în parteneriat cu Okapi Electronics, cele două companii având o colaborare și în Cluj-Napoca. În primele șase luni de la inaugurare, noua unitate va genera venituri estimate la aproximativ 150.000 de euro din vânzarea de electrocasnice. Pe lângă electrocasnicele Miele, magazinul comercializează și mobilier de bucătărie sub alte branduri.

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 56 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum magazinul lansat la Sibiu, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite, începând de anul acesta, și pe platforma Marketplace a retailerului online eMAG.

Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele și Zinkann, aflate astăzi la a patra generație.  Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.660 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2013/2014 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,22 de miliarde de euro.

Miele, investiție de 30 mil. euro în cea mai veche unitate de producție a brandului

Gama de produse Miele include aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porțile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.