Fostul șef al proiectului Google Glass, noul CEO Evernote. Ce va face Phil Libin? Fostul șef al proiectului Google Glass, noul CEO Evernote. Ce va face Phil Libin?
Compania de un miliard de dolari care produce o aplicaţie pentru salvat note, fişiere audio, imagini sau liste de sarcini în cloud, și-a găsit... Fostul șef al proiectului Google Glass, noul CEO Evernote. Ce va face Phil Libin?

Compania de un miliard de dolari care produce o aplicaţie pentru salvat note, fişiere audio, imagini sau liste de sarcini în cloud, și-a găsit un nou director general, după ce Phil Libin, care a condus Evernote în ultimii 8 ani a anunțat că renunță la funcția sa.

Cu toate acestea, Libin nu va pleca din companie, urmând să fie desemnat președinte executiv al Evernote, fiind liber, astfel, să se implice în crearea următoarei generații de produse Evernote.

Chris O’Neill, noul CEO al Evernote (va prelua oficial funcția de la 27 iulie), a condus pentru mai mult de un an proiectul Google Glass, plecând din cadrul gigantului american în luna iunie a acestui an. O’Neill s-a alăturat Google în 2005, deținând diverse funcții executive în cadrul Google Canada sau a diviziei Google X. Noul manager general al Evernote are un MBA din partea Tuck School din cadrul Colegiului Dartmouth și este licențiat în economie (a urmat cursurile Huron University College în cadrul University of Western Ontario).

Chris O'Neill si Phil Libin

Chris O’Neill si Phil Libin

On the move: Evernote își caută CEO

Evernote are peste 150 de milioane de utilizatori la nivel mondial, peste 20.000 de companii din întreaga lume folosind serviciul premium pus la dispoziție de aplicație. Compania a strâns peste 290 de milioane de dolari în finanțări, valoarea de piață fiind estimată la circa 1 miliard de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.