Arca lui JFK, sau cum va arăta primul terminal de aeroport creat special pentru animale Arca lui JFK, sau cum va arăta primul terminal de aeroport creat special pentru animale
Piscină, salon de înfrumusețare, cabinet medical, dușuri, televizoare cu ecran plat, săli de așteptare de lux. Cărui călător nu i-ar plăcea să petreacă cele... Arca lui JFK, sau cum va arăta primul terminal de aeroport creat special pentru animale

Piscină, salon de înfrumusețare, cabinet medical, dușuri, televizoare cu ecran plat, săli de așteptare de lux. Cărui călător nu i-ar plăcea să petreacă cele câteva ore care îl despart de decolare în asemenea condiții?

Însă nu vorbim acum despre un nou terminal destinat pasagerilor care tranzitează aeroportul JFK din New York, ci despre unul destinat prietenilor lor patrupezi.

Cel mai important aeroport al metropolei americane este în plin proces de construire și amenajare a unui terminal care va putea găzdui cele 70.000 de animale care se îmbarcă anual, fie că vorbim despre cai, bovine, căței sau pinguini.

Terminalul ARK, o investiție de 48 de milioane de dolari, va beneficia de o zonă de 16.500 de metri pătrați pe care va fi amenajat un adăpost și o zonă de carantină, fiind primul proiect din lume de acest gen.

Printre facilitățile pe care terminalul le va oferi se numără un lounge pentru plecări dotat cu grajuri pentru cai și vite, mâncare și apă, unități individuale de cazare dotate cu aerisire, paturi și lumină naturală, un spital veterinar – printre servicii se numără cel de chirurgie și diagnostic -, un resort pentru câini cu program 24/24, dotat cu piscină, sală de gimnastică și TV-uri cu ecran plat (prețul pentru o ședere de o noapte poate urca la 100 de dolari, iar în plus,  proprietarii pot vedea pe webcam ce fac prietenii lor patrupezi), salon de întreținere și masaj.

Având în vedere toate aceste beneficii, suntem mai mult ca siguri că prietenii noștri necuvântători, fie că sunt cu blană sau pene, au cioc sau copite, se vor simți mai mult decât răsfățați în această versiune modernă a arcei lui Noe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.