Românii au prins gustul early booking și pentru iarnă: 15% din ofertele Paralela 45 pentru Revelionul 2016, deja rezervate Românii au prins gustul early booking și pentru iarnă: 15% din ofertele Paralela 45 pentru Revelionul 2016, deja rezervate
Peste 15% din ofertele Paralela 45 pentru Revelionul 2016 sunt rezervate încă din vară, iar numărul turiștilor care își plănuiesc sărbătorile de iarnă din... Românii au prins gustul early booking și pentru iarnă: 15% din ofertele Paralela 45 pentru Revelionul 2016, deja rezervate

Peste 15% din ofertele Paralela 45 pentru Revelionul 2016 sunt rezervate încă din vară, iar numărul turiștilor care își plănuiesc sărbătorile de iarnă din timp crește în fiecare an, anunță reprezentanții agenției de turism, una dintre cele mai mari de pe piața locală de profil.

În anul 2014, creșterea a fost de 5%, iar agenția de turism preconizează în această vară achiziția unui număr de pachete pentru Revelion cu 10% mai mare față de anul trecut.

„În comparație cu anii anteriori, turiștii au devenit mai atenți la perioada în care își rezervă un pachet destinat Revelionului. În anul 2014 a avut loc o creștere cu 5% a rezervărilor făcute cu cel puțin 3 luni înainte, așadar ne așteptăm la o creștere și în anul 2015. Printre cele mai accesate destinații se află Madrid, Roma și Atena, însă nici locurile exotice precum India nu sunt ocolite. În luna ce urmează ne așteptăm la un număr mare de rezervări”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Majoritatea persoanelor care accesează ofertele de tip early booking sunt angajați ai marilor companii, care obișnuiesc să își planifice din timp vacanțele. Pe lângă stabilitatea și siguranța pe care o oferă, aceste pachete turistice sunt achiziționate cu reduceri semnificative, de 15-20%.

Pentru Revelionul 2016, Paralela 45 a lansat ofertele speciale în urmă cu două săptămâni. Doar în aceste două săptămâni s-au înregistrat deja peste 30 de rezervări din toată țara, cu destinații precum Barcelona, Mauritius și Thailanda. Conform rapoartelor Paralela 45, se observă două direcții generale de achiziție: sunt români care caută cele mai puțin costisitoare oferte, cât și români care caută destinații exotice și pun prețul pe un loc secund.

Pentru cei care aleg să își petreacă Revelionul în Barcelona, Paralela 45 pune la dispoziție pachete ce includ transport cu avionul București-Barcelona și retur, 4 nopți de cazare, asistență turistică în limbă română, transfer aeroport-hotel-aeroport și turul orașului cu prețuri pornind de la 488 euro/persoană.

Destinațiile exotice sunt și ele apreciate de români, iar Mauritius este una dintre ele. Oferta pentru această destinație include transport charter (zbor direct) București-Mauritius și retur cu compania TAROM, 7 nopți de cazare la hoteluri de 5 stele, cina de Revelion, transferuri aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică în limba română cu preț începând de la 2290 de euro/persoană.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.