Concurs: Îți vând un pont, iar tu câștigi un laptop Toshiba Satellite Click Mini Concurs: Îți vând un pont, iar tu câștigi un laptop Toshiba Satellite Click Mini
Vară, soare, plajă, mare. Munte, drumeții, răcoare. Londra, Roma, Paris, București, terasă, cafea, limonadă. Ia spune, te afli în mișcare întreaga zi, călătorești sau... Concurs: Îți vând un pont, iar tu câștigi un laptop Toshiba Satellite Click Mini

Vară, soare, plajă, mare. Munte, drumeții, răcoare. Londra, Roma, Paris, București, terasă, cafea, limonadă. Ia spune, te afli în mișcare întreaga zi, călătorești sau ești în vacanță? Sigur ai înțeles care este cuvântul cheie aici. Vorbim despre portabilitate. Iar TheTrends și Toshiba s-au gândit că ai nevoie de un laptop Satellite Click Mini pe care să îl iei cu tine peste tot.

Ultra-ușor și modular, acest detașabil compact 2 în 1 laptop și tabletă de 22.6 cm (8.9”) cântărește mai puțin de 1 kg. Ideal pentru portabilitate, se transformă dintr-un laptop complet funcțional în tabletă, cu un singur click.

În modul laptop, te bucuri de durata de viață extraordinară a bateriei cu Intel Inside și vei avea autonomie wireless de până la 13 ore – fie că lucrezi sau vizionezi videoclipuri. Sistemul său cu baterie inteligentă încarcă întâi tableta pentru a-i optimiza utilizarea, astfel că vei fi complet independent și liber să te deplasezi.

Toshiba laptop click mini (3)Pe lângă experiența perfectă de vizionare, cu tehnologia IPS te vei bucura de un unghi mai larg de vizualizare pentru a viziona filme împreună cu prietenii. Camera sa de 5 MP te va surprinde. Oferind o calitate excepțională a imaginii indiferent de mediu, poți sta pe chat cu prietenii aflați la celălalt capăt al lumii la calitate HD perfectă.

Folosind aplicația TruCapture, camera sa inteligentă poate scana text sau alte informații din orice mediu pentru a le transforma în documente editabile. Un dispozitiv ce te va ajuta să economisești timp prețios și care îți va crește productivitatea într-un mod distractiv.

În același timp îți poți răsfața auzul cu calitatea excepțională a sistemului de sunet stereo, optimizat prin cea mai nouă tehnologie Dolby Digital Plus. Oferind ce e mai bun în materie de calitate a sunetului, această tehnică aduce la viață muzica, filmele și jocurile tale.

——————–

Ce ai de făcut pentru a câștiga minunăția asta mică? Este simplu: tu postezi pe pagina noastră de Facebook (la postarea CONCURS) o fotografie în care să ne arăți/demonstrezi momentele în care ai avea nevoie de un laptop mic, ușor și portabil alături de tag-urile #30anideinovatiiro, #toshiba și #thetrends, iar noi vom extrage câștigătorul cu ajutorul random.org! Nu te grăbi. Ai destul timp. Concursul se va încheia luni – 10 august, iar norocosul îl vom afla o zi mai târziu.

Era să uit. Anul acesta, în aprilie, Toshiba a împlinit 30 de ani de la lansarea primului laptop de larg consum din lume. Cu această ocazie ei desfășoară un alt concurs pentru clienții Toshiba, pe www.30anideinovatii.ro. Altfel spus, oricine achiziționeaza un laptop Toshiba și îl întregistrează are șansa de a câștiga unul din cele 30 de premii puse la bătaie.

Succes!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.