Beauty Trends: 6 produse ce nu trebuie să îți lipsească din kit-ul de vacanţă Beauty Trends: 6 produse ce nu trebuie să îți lipsească din kit-ul de vacanţă
Odată cu sezonul concediilor, româncele încep să calculeze cu atenţie fiecare element care va intra în bagajul de vacanţă, iar produsele cosmetice sunt un... Beauty Trends: 6 produse ce nu trebuie să îți lipsească din kit-ul de vacanţă

Odată cu sezonul concediilor, româncele încep să calculeze cu atenţie fiecare element care va intra în bagajul de vacanţă, iar produsele cosmetice sunt un must-have. În acest sens, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, propune kitul ideal de cosmetice necesar pentru o vacanţă însorită.

„Indiferent de destinaţia aleasă, perioada verii este momentul în care trusa de cosmetice cunoaşte o schimbare majoră, făcând loc produselor de plajă cu factor de protecţie ridicat şi produselor de make-up în culori vibrante, specifice atmosferei de vacanţă”, a declarat Angela Ţiboc, Director al diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit acesteia,  cele mai cumpărate cosmetice în această perioadă sunt, în primul rând, produsele de plajă cu factor ridicat de protecţie, precum loţiuni de corp antialergice şi uleiuri de plajă rezistente la apă create de către producătorii Piz Buin sau Lancaster.

Dincolo de acestea, doamnele şi domnişoarele îşi schimbă semnficativ obiceiurile de consum optând pentru fonduri de ten, rimeluri şi baze de machiaj rezistente la apă. De asemenea, poşeta lor nu este completă fără un corector de dimensiuni reduse pe care să-l aibă cu uşurinţă la îndemână.

„Astfel, profitând de noutăţile specifice lunii iulie, un astfel de kit format din şase produse de bază de la consacraţi producători precum Lancaster, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Shiseido şi Christian Dior ar consta cca. 900 lei”, a menţionat Angela Ţiboc.

Pe lângă produsele de plajă indispensabile în această vară, SOLE observă o tendinţă în rândul clientelor în ceea ce priveşte alegerea culorilor pentru farduri. Potrivit companiei, fardurile în nuanţe tari precum roz, violet, albastru şi coral conduc în topul vânzărilor, brandul preferat din această categorie fiind Giorgio Armani. O parte din culori se regăsesc şi în alegerea rujurilor şi a lacurilor de unghii, unde roz, coral, roşu şi verde sunt printre cele mai comandate nuanţe.

În ceea ce priveşte brandurile cumpărate din această categorie, Max Factor şi Christian Dior se află în topul preferinţelor româncelor.

„Având în vedere că nu putem pune un preţ pe sănătatea noastră, mai ales atunci când vine vorba de cosmetice, sfatul nostru pentru doamne este să alegă acele produse care să le hidrateze şi să le protejeze complet pielea în această perioadă în care temperaturile ridicate ne pot cauza diverse neplăceri”, a încheiat reprezentanta companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.