Merchants of Space, un nou joc de aventura de la POSSIBLE GAMES Merchants of Space, un nou joc de aventura de la POSSIBLE GAMES
POSSIBLE Games, o agentie digitala full-service, ii provoaca pe fanii jocurilor pe mobil la o prima aventura intergalactica. Merchants of Space este un joc... Merchants of Space, un nou joc de aventura de la POSSIBLE GAMES

POSSIBLE Games, o agentie digitala full-service, ii provoaca pe fanii jocurilor pe mobil la o prima aventura intergalactica. Merchants of Space este un joc de tip manager ce se desfasoara in spatiul cosmic si care se bucura de o grafica impresionanta. Jucatorii sunt introdusi intr-o atmosfera unica, cu vizualuri impresionante, realizate special pentru a-i tine captivati cat mai mult timp.

„Datorita noului nostru sistem de interfata a utilizatorului am reusit sa modificam ecranele din joc fara sa reconstruim intregul joc. Informatiile din joc se incarca dinamic, ceea ce permite ca multe mecanici din cadrul ljocului sa fie incarcate rapid. Colectarea si analizarea datele de la jucatori se realizeaza in timp real, ceea ce ne face sa ne bucuram de o experienta de joc impecabila,” a explicat   Dániel Moró, Lead Game Designer.

Scopul jocului, disponibil in AppStore, este de a-i face pe jucatori sa isi construiasca si dezvolte propriul imperiu spatial, prin colonizarea de noi teritorii si prin negocierile cu prietenii din joc. Astfel, jucatorii vor ajunge sa descopere spatiul prin dezvoltarea propriei navete spatiale.

Mecanicile din joc sunt simple si la indemana oricarui pasionat de jocuri de strategie. Dupa cumpararea si vinderea castigurilor obtinute, jucatorii obtin “puncte federale”, care vor servi ca baza pentru pozitia lor in clasament. Daca se negociaza cu navetele spatiale care sustin Federatia se castiga mai mult bani, dar mai putine puncte federare, in timp ce prin negocierea cu navetele inamice se obtin mai multe puncte federale si mai putin bani.

MOS_screenshot_02

POSSIBLE Games, parte din POSSIBLE Worldwide s-a intors recent de la cel mai mare si important festival de publicitate din lume cu un Bronze Lion pentru „Adventures of Poco Eco”, un joc de aventura, care pune mult focus pe muzica si pe calitatea exceptionala a designului si a graficii. Jocul se desfasoara intr-o lume extraordinara din punct de vedere vizual, care te capteaza inca de la vederea primului trailer. Compania este de asemenea cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum “Small & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

POSSIBLE CEE este o agentie digitala full-service cu o experienta de peste 17 ani, ce detine in portofoliu clienti regionali precum Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi – Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G, Coca – Cola, Telenor, Raiffeisen Bank, ATV, Minimax, Generali, AXA.

Agentia ofera servicii de  strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising. De asemenea, POSSIBLE este o forta la nivel mondial digital, fiind o retea de agentii digitale cu 33 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia si peste 1300 de angajati privit la nivel global ca cel mai mare start-up de pana acum al WPP. In Europa, POSSIBLE detine birouri in Marea Britanie, Polonia, Olanda, Ungaria, Romania, Rusia, Suedia.

MOS_screenshot_06

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.