Concert Byron Unplugged in Parc Concert Byron Unplugged in Parc
Trupa byron concertează vineri, 17 iulie, de la ora 20.00, în Parcul Al.I.Cuza, la Foișorul de lemn. Evenimentul face parte din programul celei de-a X-a... Concert Byron Unplugged in Parc

Trupa byron concertează vineri, 17 iulie, de la ora 20.00, în Parcul Al.I.Cuza, la Foișorul de lemn. Evenimentul face parte din programul celei de-a X-a ediții a Stagiunii muzicale estivale, organizată de Primăria Sectorului 3. Intrarea publicului este liberă, iar accesul se face din strada Baba Novac, intersecție cu strada Câmpia Libertății.

Byron va susține un concert eclectic de rock alternativ acustic, ce va purta publicul prin toată discografia trupei. Pentru byron, unplugged-ul este o a doua natură. La nici un an de la lansarea primului album, „Forbidden Drama”, byron au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice și au lansat primul DVD unplugged românesc – „Acoustic Drama”. Profitând din plin de acustica spectaculoasă din Salina Turda, byron au cântat la 100 de metri adâncime, unde au înregistrat „Live Underground”, concert difuzat pe canalul HBO.

Byron unplugged înseamnă mai mult decât orchestrații deosebite și instrumentație diversă, este un mod distinct de a privi muzica și de a o transmite publicului. Frumusețea unui concert unplugged constă tocmai în sensibilitatea și puritatea sunetelor, care sunt calde și conferă o emoție specifică.

byron

Desfășurat într-un cadru intim, la Foișorul de lemn, concertul este unul în care accentul se pune pe emoție și mesaj, deoarece contactul artiștilor cu publicul este unul direct, apropiat. Spectacolul unplugged este unul pretențios și nu foarte popularizat în România. Acest gen de concert reprezintă pentru orice artist o adevărată provocare profesională.

Așteptați-vă la o efuziune de sentimente, solo-uri măiastre de clape, linii înalțătoare de flaut și o voce răvășitoare! Byron Unplugged – pe 17 iulie, in Parcul Al.I.Cuza.

Grupul byron s-a înființat în 2006. Trupa a lansat 5 albume de studio și 2 DVD-uri live. Componența actuală byron:

Dan Byron – voce, chitară, flaut

6fingers – clape, chitară, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.