Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa în urma unei investiţii de 120.000 de euro Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa în urma unei investiţii de 120.000 de euro
Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă extinderea magazinului din Constanţa şi deschiderea acestuia pentru public,... Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa în urma unei investiţii de 120.000 de euro

Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă extinderea magazinului din Constanţa şi deschiderea acestuia pentru public, în noul format, începând cu 17 iulie.

„Locaţia din Constanţa a fost inaugurată în urmă cu doi ani, în 2013, în urma unei investiţii de 250.000 de euro. La începutul acestui an am luat însă decizia de a extinde spaţiul existent. Astfel, noul magazin are acum o suprafaţă de 3.210 metri pătraţi, faţă de 2.500 metri pătraţi”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmaţiilor sale, suma alocată extinderii magazinului a fost de 120.000 de euro, ridicând investiţia totală la 370.000 de euro. Locaţia este amplasată în cadrul Centrului Comercial Cora Brătianu din Constanţa, pe două niveluri, parter şi mezanin, şi are 32 de angajaţi ce pot oferi consiliere clienţilor în privinţa produselor necesare amenajării.

Dincolo de extinderea magazinului, Casa Rusu anunţă şi introducerea, în cadrul noii locaţii, a brandului propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima.

Casa Rusu_Constanta_4

Noua gamă de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a fost lansată în primăvara acestui an, în cadrul magazinului din Colentina, Bucureşti. Aceasta a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienţilor o gamă completă home&deco.

În ceea ce priveşte produsele existente în cadrul magazinului Casa Rusu din Constanţa, clienţii pot găsi întreaga gamă de mobilier pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere de tineret, hol, mic mobilier sau mobilier tapiţat, o gamă de electrocasnice încorporabile (plite, cuptoare, hote), dar şi decoraţiunile şi articolele de uz casnic din gama Cassima, alături de perne, tablouri, vaze, etc.

În plus, odată cu deschiderea magazinului, Casa Rusu va oferi clienţilor, timp de 3 zile, în perioada 17 – 19 iulie, promoţii consistente la întreaga gamă de mobilier.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.