Tommy Hilfiger, omagiu fotbalului american în campania de advertising pentru toamna 2015 Tommy Hilfiger, omagiu fotbalului american în campania de advertising pentru toamna 2015
Tommy Hilfiger Grup, companie deținută de PVH Corp, anunță campania mondială de publicitate Fall 2015, Team Hilfiger.  În spiritul sporturilor de zi, “The Hilfigers”... Tommy Hilfiger, omagiu fotbalului american în campania de advertising pentru toamna 2015

Tommy Hilfiger Grup, companie deținută de PVH Corp, anunță campania mondială de publicitate Fall 2015, Team Hilfiger.  În spiritul sporturilor de zi, “The Hilfigers” prezintă un stadion de fotbal all-American pentru campania de toamnă 2015, care celebrează iconicul sport american fuzionat cu motive varsity.

Sărbătorind al 30-lea an, Tommy Hilfiger identifică clasicul fotbal american cu spiritul său creativ. Stâlpii porţii sunt ridicaţi, liniile de pe teren sunt trase și toată lumea soseşte pentru o prezentare în spiritul fotbalului, totul cu o tentă avangardista modernă.

“Fotbalul american a fost întotdeauna unul dintre sporturile mele preferate, și pentru toamna 2015, privim iconicul sport ca o inspiraţie pentru colecţia si campania noastră de publicitate”, a spus Tommy Hilfiger.

“Deoarece aniversăm 30 de ani, am captat toate detaliile eclectice de fashion ale acestui sport, de la dungi sport până la detaliile metalice și insignele college, toate reinventate cu stilul twist cool al brandului.”

IG photo - Tommy Hilfiger FW15 Campaign - Julia[2]

Campania Fall 2015 este centrată pe colecţia pentru femei. Sărbătorind chintesenţa “Tommy twist,” campania este adusa la viață de către jucătorii de fotbal în uniforme sportive Hilfiger care apar pe fundal. Team Hilfiger este fotografiată de Craig McDean, stilizată de Karl Templer și are ca director de creatie pe Trey Laird de la Laird + Partners.

“Campania noastră de publicitate la nivel mondial Fall 2015 marchează aniversarea de 30 de ani a brandului”, a declarat Avery Baker, Chief Brand si Marketing Officer Tommy Hilfiger. “Timp de trei decenii am dezvoltat brand-ul nostru pentru a obține incredibila recunoaştere la nivel mondial, împărtăşind atitudinea noastră ireverențioasă cu consumatorii din întreaga lume. Astăzi, campaniile noastre publicitare au o identitate vizuală unică ce transmite clasicul nostru ADN cool-American, şi ne extindem reach-ul prin investiții solide în digital, print, outdoor şi canale de marketing direct. “

Fotografiata în Monterey Park, California,  campania o prezintă pe supermodelul Behati Prinsloo, ce este din nou ambasadorul de brand pentru al doilea sezon consecutiv, şi deţine, de asemenea, o distribuţie similară de personaje din campaniile anterioare: Julia Hafstrom, RJ King si Miles McMillan, cu noi completări in persoana lui Bruno Fabre, Nate Gill şi Simon Nessman. Hairstyling-ul a fost realizat de  Malcolm Edwards iar machiajul de către Mark Carasquillo.

Team Hilfiger va apărea în întreaga lume pe 3 august 2015 cu un program de multi-media. Clipurile exclusive din culise cu Behati Prinsloo vor fi lansate prin intermediul social media pentru fanii şi folowerii modelului, care vor fi apoi primii ce pot sa dea share mai departe, inainte ca imaginile si campania video oficială să fie lansate pe canalele Tommy Hilfiger.

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.