CyberGhost face accelerator de business și oferă 100.000 de euro startup-urilor europene cu produse de securitate CyberGhost face accelerator de business și oferă 100.000 de euro startup-urilor europene cu produse de securitate
CyberGhost, creatorul unor soluţii avansate de criptare, confidenţialitate şi securitate a datelor, anunţă lansarea programului Pivacy Accelerator, primul accelerator de business care sprijină idei... CyberGhost face accelerator de business și oferă 100.000 de euro startup-urilor europene cu produse de securitate

CyberGhost, creatorul unor soluţii avansate de criptare, confidenţialitate şi securitate a datelor, anunţă lansarea programului Pivacy Accelerator, primul accelerator de business care sprijină idei și produse ce vin în întâmpinarea nevoilor de securitate a datelor și a libertății online.

În același timp, Privacy Accelerator oferă sprijin financiar de până la 100.000 de euro companiilor aflate în faza inițială de dezvoltare. Programul asigura îndrumare și sprijin în dezvoltarea de produse, elaborarea strategiilor de lansare pe piață și atragerea de clienți noi.

„Considerăm confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului. Credem că putem proteja oamenii de amenințările online creând infrastructuri software ușor de folosit. Contribuim activ la industria de securitate online ce și-a propus crearea de tehnologii inovatoare de criptare orientate spre utilizatori”, a menționat Robert Knapp, CEO și co-fondator al CyberGhost VPN.

Prin programul Privacy Accelerator se oferă o investiție totală de 100.000 de euro.

Start-up-urile selectate pot primi până la 25.000 de euro, în funcție de numărul fondatorilor și de nevoile companiilor. Pentru echipele din afara Uniunii Europene care doresc să se stabilească la București, CyberGhost oferă cazare și spațiu de lucru în centrul Bucureștiului,  dotate cu toata infrastructura necesară.

„O companie înregistrată în Uniunea Europeană reprezintă un avantaj competitiv pentru business. Pentru prima oară în istoria afacerilor online, companiile europene au un avantaj în fața celor inregistrate în Statele Unite ale Americii; ele nu riscă sa primească o Scrisoare de Securitate Naționlă și nici nu sunt forțate să incalce confidențialitatea propriilor utilizatori”, a mai adăugat Robert Knapp.

Programul oferă de asemenea mentorat realizat de experți interni din diverse specializări precum dezvoltarea afacerilor, vânzări, relații clienți și administrație.

Programul începe din data e 15 iulie, iar echipele și companiile interesate pot aplica până la 1 septembrie 2015. Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vizitați http://www.cyberghostvpn.com/en_us/accelerator.

Fondat în anul 2011 la București, CyberGhost S.R.L. oferă una dintre cele mai sigure soluții de confidențialitate și securitate online a datelor. Compania contribuie la securizarea și anonimizarea prezenței online a peste 5 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Compania are 25 de angajați constând într-o echipă de dezvoltare în Germania și un grup de tineri experți IT motivați în România. Cu o experiență certificată în anonimizarea datelor online, compania contribuie major la susținerea drepturilor civile implicându-se activ pentru o societate liberă și combaterea cenzurii pe internet .

Programul CyberGhost VPN stabilește o conexiune criptată de tip 256-bit AES, cel mai înalt grad de criptare existent pe piață, la rețeaua CyberGhost. Prin aceasta, adresa IP publică este mascată și înlocuită cu o adresă IP neidentificabilă.

Client-ul de Windows se instalează rapid fiind foarte intuitiv. De asemenea, este disponibilă o aplicație iOS, un client Mac și Android și este compatibil cu protocoale native PPTP, L2TP/IPSec și OpenVPN.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.