Cum ne imbracam corect la nunta? Iata propunerile D’S Damat! Cum ne imbracam corect la nunta? Iata propunerile D’S Damat!
În plin sezon al nunților și al evenimentelor speciale, alegerea unei ținute vestimentare potrivite, dar și îndeajuns de interesantă pentru a atrage privirile, reprezintă... Cum ne imbracam corect la nunta? Iata propunerile D’S Damat!

În plin sezon al nunților și al evenimentelor speciale, alegerea unei ținute vestimentare potrivite, dar și îndeajuns de interesantă pentru a atrage privirile, reprezintă pentru bărbați o adevărată provocare. Teodora Burz, Country Manager al brandului D’S Damat, susține că există în România tendința ca bărbații să își încarce inutil vestimentațiile cu accesorii, culori și mixuri de printuri, dar și să cheltuie sume exorbitante pe costume destinate unui singur eveniment, în loc să cumpere inteligent și să îmbine apoi piesele vestimentare construind noi ținute interesante.

Nu smoking și pantofi de lac precum mirele

„Dacă doamnele se feresc să poarte alb la nuntă, pentru a nu face competiție miresei, la fel ar fi bine să procedeze și bărbații: mai exact, să nu poarte smoking, papion și pantofi de lac, decât dacă dress code-ul evenimentului (black tie) și locația (palat, castel, etc) prevăd acest lucru. În rest, la nunțile în aer liber, la cort, ori în locații permisive, este indicat să porți costum elegant sau chiar combinații de sacou cu pantaloni de stofă, însă, atenție, nu în culori contrastante. Este în regulă și fără cravată, însă având pantofi de calitate, eleganți.

DS-Damat-ceremonie-3Fără accesorii în exces

Atenție mare la accesorii! Ce e mult strică! Ori cravată sau papion, ori batistă. Decât să cumperi un set complet de accesorii  – cravată, papion, batistă, butoni – mai bine investești într-un costum bun, făcând astfel o achiziție inteligentă: de a cumpăra produse de calitate, pe care le îmbina apoi în alte moduri – de exemplu, sacou cu jeans – și să îți recuperezi investiția.

Dacă ai o cămașă de bună calitate, cu detalii interesante și butoni, ea ține loc de orice cravată sau papion. Mai bine, cu banii pe care i-ai da pe cravate și batiste suplimentezi bugetul și îți cumperi o cămașă bună și butoni de calitate.

Fără combinații de culori și printuri

Apoi, bărbații ar trebui să evite să îmbine mai multe culori într-o vestimentație. Îți trebuie o bună cunoaștere a regulilor de stil, de textură și cromatică pentru a face mixuri reușite. Astfel că este mai bine să rămâi într-o sferă cât mai monocromă pentru a nu greși. Dacă insiști să porți batistă și cravată, măcar una din ele să fie uni, să nu aibă print.

Lungimea potrivită a pantalonilor și a sacoului

Lungimea pantalonilor unui costum nu trebuie să depășească în niciun caz jumătatea pantofului, pentru un look conservator, și poate merge până deasupra pantofului la un croi slim. Lungimea mânecii sacoului trebuie să lase la vedere o parte din manșeta cămășii (un sfert). Cureaua, fiind un accesoriu discret menit să te ajute să îți țină pantalonii, nu trebuie să sară în ochi prin culoare, textură sau formă”, declară Teodora Burz, consultant de imagine și Country Manager D’S Damat România.

Cereți sfatul personalului din magazin

Teodora Burz susține că există un obicei în rândul consumatorilor de a nu cere sfatul specialiștilor din magazine.

„De foarte multe ori cumpărătorii nu au încredere să ceară sfatul personalului din magazin, ci se lasă pe mâinile soțiilor sau ale iubitelor. Acestea, fiind obișnuite să își cumpere multe accesorii, ajung să le încarce partenerilor ținutele în mod inutil.

DS-Damat-ceremonieD’S Damat se adresează unui public inteligent

D’S Damat se adresează unui public inteligent care investește corect și pe termen lung într-o vestimentație fără a cheltui o avere. Este bine să aleagă produse accesibile pe care ulterior să le îmbine în alte moduri, pentru a recupera investiția.

Costumele D’S Damat au prețuri ce pornesc de la 470 lei și ajung la 1000 lei, croite impecabil și realizate din materiale de calitate.

Un smoking se situează undeva la 1500 de lei, cămășile pornesc de la 100 de lei și ajung la 200 de lei, pantofii, între 380 de lei și 500 de lei”, adaugă Teodora Burz.

Prețuri reduse la D’S Damat

Piesele vestimentare D’S Damat, aflate acum în perioada de reduceri, au fost prezentate marți reprezentanților Mass Media, bloggerilor, stiliștilor și persoanelor influente din mediul online. Invitații au admirat noul concept de Shirt Bar și Accessories Bar și au savurat Campagne Gosset, un sortiment nou sosit în România.

D’S Damat, brandul vestimentar lider pe segmentul masculin, deține în prezent magazine în cele mai mari centre comerciale din România și oferă, prin noua colecție, o diversitate impresionantă de costume, pantaloni, sacouri, cămăși, cravate, papioane, curele, eșarfe, butoni.

DS-Damat-costum-1Încă din anul 2010, D’S Damat s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate-preț al produselor vestimentare, devenind una din principalele opțiuni pentru consumatorii din România în ceea ce privește achiziționarea hainelor de ceremonie, de tip business sau casual.

Brandul deținut de Orka Group a reușit în ultimii ani, să schimbe în mod pozitiv percepția publicului român despre produsele confecționate în Turcia, prin oferta diversificată, design și calitate a materialelor, în mare parte realizate în Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internaționale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.