RCS & RDS si Huawei organizeaza estiValul Digi RCS & RDS si Huawei organizeaza estiValul Digi
„Lasă-te purtat de distracţie!” este sloganul acestei veri pentru toţi participanţii la estiValul Digi care se desfăşoară până pe 6 septembrie, pe plaja special... RCS & RDS si Huawei organizeaza estiValul Digi

„Lasă-te purtat de distracţie!” este sloganul acestei veri pentru toţi participanţii la estiValul Digi care se desfăşoară până pe 6 septembrie, pe plaja special amenajată lângă hotelul Ovidiu din staţiunea Mamaia. estiValul Digi este locul potrivit pentru distracţie şi pentru a petrece întreaga zi alături de familie, într-o atmosfera relaxantă de vacanţă, unde pot fi câştigate peste 16 000 de premii. Campania este realizată de RCS & RDS împreună cu producatorul de smartphone-uri Huawei.

estiValul Digi va oferi timp de două luni un maraton de distracţie, de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 17:30 şi în luna august, de vineri până duminică, între 19:30 şi 23:00. Vizitatorii vor avea la dispoziţie mai multe zone dedicate distracţiei: fitness, fotbal, volei şi popice pe plajă, înot cu salteaua, karaoke sub duş, proiecţii de filme şi concerte în aer liber, jocuri pentru copii şi curse de masinuţe.

În zona „Test Technology”, participanţii vor putea să testeze serviciul de telefonie mobila, Digi Mobil, aplicaţiile Digi Oriunde şi Digi Online, precum şi smartphone-urile de ultimă generaţie Huawei P8 şi P8lite.

 Totodată, va fi amenajat pentru toţi cei interesaţi, un spaţiu de testare a serviciului de internet fix, Digi Net, unde vor avea parte de cea mai mare viteză la internet din România. În plus, vizitatorii vor avea acces gratuit la internet WiFi şi se vor bucura de premiile surpriză pregatite pentru aceasta vară.

Chiar dacă este vacanţă, nu trebuie să lipsească mişcarea! Astfel, Digi Sport a pregătit un program de înviorare susţinut de un antrenor profesionist din echipa „Gimnastica de dimineaţă” care îi va asista pe cei care doresc să-şi înceapă ziua cu o porţie sănătoasă de fitness, dar şi activităţi individuale şi în echipă.

Digi24 HD va avea, de asemenea, un program special în această vară şi va transmite direct de la plaja, jurnalul de vacanţă „estiValul Digi”, de luni pănă duminică, de la 09:00, 12:00 şi 16:00.

În luna august, cinefilii vor putea viziona în fiecare vineri şi sâmbătă, în intervalul 21:00-23:00, în zona Digi Film, proiecţii de filme din selecţia Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

Utv şi ProFM vor spori distracţia, oferindu-le participanţilor şi alte ocazii de a face din prezenţa lor la plajă o experienţă de neuitat. În luna august vor avea loc concerte în aer liber, unde participanţii se vor distra alături de artiştii preferaţi care vor canta live pe scena Utv şi ProFM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.