Teilor îşi extinde reţeaua. 4 noi magazine deschise în prima jumătate a anului 2015 Teilor îşi extinde reţeaua. 4 noi magazine deschise în prima jumătate a anului 2015
Compania de bijuterii românească Teilor a realizat un nou pas în expansiunea la nivel naţional prin lansarea a 4 noi magazine, în prima jumătate... Teilor îşi extinde reţeaua. 4 noi magazine deschise în prima jumătate a anului 2015

Compania de bijuterii românească Teilor a realizat un nou pas în expansiunea la nivel naţional prin lansarea a 4 noi magazine, în prima jumătate a anului 2015.

Compania s-a extins deschizând un magazin în AFI Palace Cotroceni şi în noul Mega Mall din Bucureşti. Teilor s-a deschis şi în Braşov, în Coresi Shopping Resort şi în Iaşi, în Palas Mall. În primele 6 luni ale anului 2015 vânzările au crescut cu aproape 50%, comparabil cu aceeaşi perioada a anului 2014. Compania atrage clienţii punând accentul pe colecţiile de bijuterii din aur sau cele cu diamante, serviciile de calitate, magazine în locaţii-cheie, designul de ultimă oră.

Compania s-a extins la nivel naţional începând cu a doua jumătate a anului 2013, atunci când a apărut primul magazin în Bucureşti.

Încă de la deschiderea primului magazin, în Băneasa Shopping City, în decembrie 2013, Teilor a dezvoltat un concept cu totul nou. De la design până la ambalaj, fiecare produs este realizat în bază aceluiași concept special creat pentru Teilor de un designer internațional.

Investiţia în magazinul din Băneasa Shopping City a depăşit 200,000 €. În medie, compania investeşte aproximativ 1800 € pe m2  în spaţiile destinate magazinelor, care au o suprafaţă între 75 şi 80 de m2., exceptând investiţiile în stoc.

În următoarele 12 luni, Teilor îşi va continua expansiunea la nivel naţional cu cel de-al patrulea magazin în București, in Promenada, dar şi cu lansări în Cluj, Constanţa şi Timişoara.

Compania deţine în prezent 12 magazine: trei situate în Bucureşti- în Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni şi Mega Mall- şi altele situate în Braşov, Craiova, Piteşti, Iaşi, Sibiu, Timişoara, Târgovişte şi Târgu-Jiu. În anul 2014 cifra de afaceri a fost de 20,5 milioane RON, cu 48% mai mare decât în anul 2013, când a fost de 13,8 milioane RON. Din anul 2013 Teilor dispune şi de magazinul online, utilizând platforma www.bijuteriateilor.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.