Perfect Tour isi lanseaza program de fidelizare: ce pot face turistii cu punctele acumulate? Perfect Tour isi lanseaza program de fidelizare: ce pot face turistii cu punctele acumulate?
Agentia de turism Perfect Tour, unul dintre jucatorii de top de pe piata locala de profil, lanseaza o aplicatie speciala, dedicata recompensarii pasionatilor de... Perfect Tour isi lanseaza program de fidelizare: ce pot face turistii cu punctele acumulate?

Agentia de turism Perfect Tour, unul dintre jucatorii de top de pe piata locala de profil, lanseaza o aplicatie speciala, dedicata recompensarii pasionatilor de calatorii, in cadrul Programului de Fidelizare Club Exclusive.

Astfel, aplicatia Club Exclusive, disponibila in contul de client on-line Perfect Tour, permite consultarea in timp real a balantei de puncte, vizualizarea istoricului de calatorii aferente acestora si primirea de oferte, informatii si promotii dedicate exclusiv membrilor Clubului. De asemenea, contul da posibilitatea “salvarii” ofertelor preferate si urmarirea comenzilor.

“Perfect Tour rasplateste increderea pe care clientii o manifesta prin utilizarea serviciilor sale. Aplicatia Club Exclusive permite o transparenta totala si o mai buna interactiune cu clientul. Acum, clientii beneficiaza de acces direct in sistem, de pe orice dispozitiv conectat la Internet, putand verifica punctele de vacanta adunate, rezervarile si informatiile disponibile exclusiv membrilor”, a declarat Magda Zamfir, Customer Care Manager la Perfect Tour.

Programul de Fidelizare Club Exclusive ofera posibilitatea acumularii de puncte de loialitate prin cumpararea de servicii turistice, precum cazare, sejururi si circuite, in tara sau strainatate, transport intern si international, croaziere sau tabere pentru copii.

“Cumparand un pachet turistic, o vacanta un sau un serviciu Perfect Tour, valoarea acumulata intra automat in contul clientului. La fiecare noua achizitie, daca indeplineste toate conditiile regulamentului, clientul poate utiliza contravaloarea punctelor de pe card, platind in bani doar diferenta. Membrii Clubului au, de asemenea, acces prioritar la promotiile agentiei”, a explicat Magda Zamfir.

Perfect Tour este prima agentie de turism din Romania care a transpus cardurile de fidelizare in mediul virtual. Prin descarcarea aplicatiei gratuite pentru smartphone Virtual Cards, orice client poate solicita si poate avea acces la cardul sau virtual Club Exclusive, fara a mai fi nevoie sa il poarte fizic in portofel. De asemenea, utilizatorii aplicatiei Virtual Cards au acces la oferte promotionale exclusive, care se modifica in permanenta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.