Danezii redeschid magazinul JYSK din Militari Shopping Danezii redeschid magazinul JYSK din Militari Shopping
JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare dedicat conceptului Sleeping and Living, redeschide magazinul JYSK din Centrul Comercial “Militari Shopping”. La evenimentul... Danezii redeschid magazinul JYSK din Militari Shopping

JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare dedicat conceptului Sleeping and Living, redeschide magazinul JYSK din Centrul Comercial “Militari Shopping”. La evenimentul care va avea loc pe 16 iulie, începând cu ora 08.00, clienții vor avea ocazia să admire noul spațiu al magazinului, amenajat modern după noul concept danez axat pe produsele de Sleeping.

Pe 16 iulie, începând cu ora 08.00, magazinul JYSK din Centrul Comercial “Militari Shopping”, bulevardul Iuliu Maniu nr. 560A, își redeschide porțile în cadrul unui eveniment cu multe surprize! Pe lângă baloane și muzică antrenantă, clienții vor fi întâmpinați cu oferte incredibile de până la 70% și cu un mic dejun delicios – un croissant pufos și o cafea bună. În plus, primii 150 de cumpărători care achiziționează produse de peste 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, care îi va ajuta să se odihnească după sesiunea de shopping.

Inaugurat în anul 2010, JYSK Militari este primul magazin JYSK din București și cel de-al 14-lea magazin deschis de grupul danez în România. Este, de asemenea, singurul magazin din București care nu primise până acum noua imagine, în conformitate cu noile standarde de design ale companiei. Începând din 16 iulie, clienții care ne vor vizita în magazinul JYSK Militari vor găsi aici un nou concept de amenajare, axat pe zona de Sleeping. Spațiul este mai plăcut și mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse în valoare. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de oferte excelente și de o atmosferă caldă și prietenoasă!

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România

Conform noilor standarde din Danemarca, spațiul noului magazin este adaptat la un format mai potrivit și măsoară acum aproximativ 1100 mp, interiorul este mai luminos și mai coerent, iar în toate zonele din magazin sunt prezente instrucțiuni care să îi ajute pe clienți că ia decizia potrivită și să le faciliteze cumpărăturile.

JYSK Militari redeschidere

Așa cum design-ul magazinelor este modernizat și adus la noi standarde, și sortimentele sunt adaptate periodic la cerințele pieței. Brandul JYSK aduce în fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plăpumi, perne și accesorii home & deco, iar în fiecare lună le propune clienților noi produse care să le înfrumusețeze casele.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,8 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, are peste 2250 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără peste 19.000 de angajați.

Deținut de omul de afaceri danez Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 36 de ani, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 24 magazine, în București și în cele mai importante orașe din țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.