CONCURS: The Trends vă premiază cu un detector de radar COBRA CONCURS: The Trends vă premiază cu un detector de radar COBRA
Pentru că este perioada vacanței și a concediilor, The Trends, în parteneriat cu Falcon Electronics România, pune la bătaie un detector de radar Cobra ESD... CONCURS: The Trends vă premiază cu un detector de radar COBRA

Pentru că este perioada vacanței și a concediilor, The Trends, în parteneriat cu Falcon Electronics România, pune la bătaie un detector de radar Cobra ESD 7570, un dispozitiv care vă ferește de amenzile de circulație.

Tot ce trebuie să faceți voi este să ne spuneți, prin comentariu la acest articol, care este viteza legală cu care vă deplasați cu autovehiculul în localitățile din România (fără zonele în care există excepții de la regula generală). Simplu, nu?

Concursul se va încheia miercuri, 15 iulie, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, o zi mai trârziu, prin random.org.

Notă: Vă puteți înscrie la concurs o singură dată cu o aceeași adresă de email. Succes!

Castigatorul este:

Nota: Felicitari! Asteptam sa ne cotactati pe adresa de email a redactiei sau prin mesaj pe pagina de FB pentru a decide cum va expediem premiul! 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.