STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry
STR8 este brandul de parfumerie al bărbaţilor activi, mereu în căutare de noi aventuri în jungla urbană sau în necunoscutul sălbatic. Pentru a ţine... STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry

STR8 este brandul de parfumerie al bărbaţilor activi, mereu în căutare de noi aventuri în jungla urbană sau în necunoscutul sălbatic. Pentru a ţine pasul cu încărcatul cotidian al acestora, STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry, ce promit o experienţă manly proaspătă şi fără urme de transpiraţie, până la 48 de ore.

Cu un aspect aerodinamic şi un sistem de închidere-deschidere uşor de folosit, antiperspirantele Cool + Dry completează perfect viaţa agitată a bărbaţilor STR8 şi asigură dublă protecţie ce rezistă până la 48 h.

Fiecare dintre cele cinci spray-uri dezvăluie formula eficientă ce combate mirosurile neplăcute şi urmele albe, păstrând senzaţia de prospeţime pe întreaga perioadă a utilizării.

Bărbaţii activi pot alege dintre cele 5 deodorante ale gamei Cool + Dry, special concepute pentru a ţine pasul cu nevoia de adrenalină.

Dry Force, Midnight Run, Xtra Power, Cool Escape şi Skin Protect sunt variantele Cool + Dry ce au un parfum puternic masculin, cu arome revitalizante.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.