Sofiaman deschide primul magazin în sistem franciză, în Iulius Mall Timișoara Sofiaman deschide primul magazin în sistem franciză, în Iulius Mall Timișoara
Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, anunţă deschiderea primului magazin în sistem franciză, în Iulius Mall... Sofiaman deschide primul magazin în sistem franciză, în Iulius Mall Timișoara

Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, anunţă deschiderea primului magazin în sistem franciză, în Iulius Mall Timișoara. Magazinul este aliniat noului concept de design Sofiaman și are o suprafață de 70 mp, după o investiție de aproximativ 65.000 de euro.

 „Primul nostru magazin în sistem franciză reprezintă următorul pas în dezvoltarea brandului în România și ne bucurăm că am găsit în Timișoara parteneri de încredere care au înțeles filosofia Sofiaman și care vor respecta aceleași valori pe care noi le-am promovat până acum. Dorim să ne asigurăm clienții că vor avea acces la produse și servicii de calitate și că vor avea parte de o experiență de shopping impecabilă, în toate magazinele noastre.

Florin Cucu, Director General Sofiaman

Designul interior al magazinului-franciză continuă conceptul de modernizare, început de Sofiaman în 2012, și este decorat într-un stil burghez, în care materialele, precum lemnul, caramida si fierul, împreună cu oglinzile generoase și corpurile de iluminat, constituie elementele principale ale amenajării.

Programul de franciză a fost lansat în 2014 și are ca obiectiv deschiderea de magazine Sofiaman în principalele orașe din România.

Timișorenii vor găsi în noul magazin sute de produse din colecţia Sofiaman Women, Men, Kids&Baby, dar şi din colecţia de lenjerie intimă și costume de baie ale brandului LISCA.

În prezent, Sofiaman operează 9 magazine proprii deschise în Bucureşti, Iași, Târgu-Neamţ, Cluj, Suceava şi un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate în ţară şi în peste 300 unităţi ale distribuitorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.