Maresi Foodbroker aduce în România Siviero Maria, un gelato italian autentic Maresi Foodbroker aduce în România Siviero Maria, un gelato italian autentic
Maresi Foodbroker aduce în România un gelato italian autentic, Siviero Maria. Disponibil în marile lanţuri de supermarketuri din ţară, reţeta tradiţională de îngheţată italiană... Maresi Foodbroker aduce în România Siviero Maria, un gelato italian autentic

Maresi Foodbroker aduce în România un gelato italian autentic, Siviero Maria. Disponibil în marile lanţuri de supermarketuri din ţară, reţeta tradiţională de îngheţată italiană vine într-o gamă diversificată de arome şi aduce în casele romanilor deşertul atât de îndrăgit de italieni şi turiştii care ajung în Italia. 

Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator Siviero Maria

„Am ales să aducem în România acest gelato deoarece este realizat după o reţetă autentică, italiană. Reţeta Siviero Maria este respectată de 57 de ani, iar prin faptul că fiecare caserolă este umplută manual se păstrează acea cremozitate specifică desertului pe care îl găsim în Italia.”

Gelato Siviero Maria, reprezentativ pentru Italia şi disponibil în peste 40 de ţări din întreaga lume, se diferenţiază prin ingredientele naturale care stau la baza reţetei, cât şi prin faptul ca îngheţata este decorată manual.

Siviero Maria are arome pentru toate preferinţele, de la variantele clasice cu ciocolată, căpşune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Bacio – Ciocolată cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao. În plus, Siviero Maria are şi sortimente care amintesc de deserturile Italiei, precum Crema di Firenze, Straciatella sau Tiramisu.

Tot sub brandul Siviero Maria există şi gama Selezione, produsă cu 60% lapte integral de calitate superioară şi cu alte ingrediente de origine controlată precum fistic sicilian, suc de lămâi din Sicilia, alune din Piemont şi vanilie de Bourbon.

80 AFFOGATO ALL'AMARENA

Istoria Siviero Maria începe în anul 1958, când Guglielmo Visani a creat un gelato, acea reţetă de îngheţată italiană autentică realizată manual, căreia i-a dat numele soţiei sale, Maria Siviero.

Visani a dorit să păstreze reţetele vechi şi metodele de preparare a îngheţatei tradiţionale italiene, iar în prezent, după mai mult de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria ajung în întreaga lume.

Siviero Maria se găseşte în variante de 150 ml, 500 ml şi 1 l, cu preţ recomandat de 4.99, 15.99, respectiv 19.90 lei. Acest gelato este importat de către compania Maresi Foodbroker şi îl puteţi găsi în  principalele lanţuri de magazine din ţară: Auchan, Billa, Cora, Carrefour, Mega Image, Kaufland, Selgros.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.