„Electronic Beats City Festival” vine la București „Electronic Beats City Festival” vine la București
Telekom aduce, în premieră la București, „Electronic Beats City Festival”, un festival urban inedit, cu două zile de muzică live. Evenimentul va avea loc... „Electronic Beats City Festival” vine la București

Telekom aduce, în premieră la București, „Electronic Beats City Festival”, un festival urban inedit, cu două zile de muzică live. Evenimentul va avea loc în perioada 2-3 octombrie şi va găzdui artişti internaţionali şi din România.

Electronic Beats, programul internațional de muzică al Deutsche Telekom, aduce evenimente unice, live, în țări din toată Europa.

Anul acesta, Telekom a anunţat o nouă serie de evenimente sub denumirea „Electronic Beats City Festival”, Bucureștiul fiind unul dintre primele orașe unde Telekom aduce această experiență muzicală originală.

În timpul celor două zile de festival, artişti internaţionali şi locali vor susţine concerte în mai multe locuri din Bucureşti.

Informațiile despre bilete, locații și programul artiștilor vor fi anunțate în curând pe platforma www.electronicbeats.net.

Orașele în care vor avea loc următoarele ediții ale festivalului de muzică Telekom Electronic Beats City Festival sunt Podgorica – Muntenegru (04-05 septembrie), Budapesta – Ungaria (16-17 octombrie) și Zagreb – Croația (06-07 noiembrie).

Lansat în anul 2000, Electronic Beats este programul internațional de muzică al Deutsche Telekom și cuprinde un portofoliu media vast și inovator, inclusiv evenimente live în întreaga Europă. Platforma electronicbeats.net si revista Electronic Beats (premiată recent cu aur la Best Corporate Publishing, cea mai mare competiţie Europeană de profil) include articole despre pionierii muzicii electronice.

De asemenea, platforma online include și EB.RADIO, un post de radio cu transmisie 24/7, podcast-uri care pot fi descărcate și un canal video EB.TV, unde utilizatorii se pot bucura de imagini live de la festival, interviuri și testimonialele cu artiștii, precum şi montaje săptămânale cu imagini din spectacolele acestora.

Electronic_Beats_Festival

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.