ECCO Touch 45 WS, varianta moderna a clasicelor sandale-platforma ECCO Touch 45 WS, varianta moderna a clasicelor sandale-platforma
Daca nu ai gasit, inca, incaltamintea potrivita pentru vara aceasta, sandalele ECCO Touch 45 WS sunt varianta moderna a clasicelor sandale-platforma. Elegante, dar cu un... ECCO Touch 45 WS, varianta moderna a clasicelor sandale-platforma

Daca nu ai gasit, inca, incaltamintea potrivita pentru vara aceasta, sandalele ECCO Touch 45 WS sunt varianta moderna a clasicelor sandale-platforma. Elegante, dar cu un twist modern, usoare si flexibile, astfel incat sunt usor de purtat in orice situatie, de dimineata pana seara. Platforma de 45 mm alungeste si subtiaza piciorul, creand o silueta feminina potrivita atat pentru tinutele de birou, cat si pentru cele casual.

Sandalele cu cureluse incrucisate pe picior sunt printre cele mai hot tendinte ale verii, iar cele ale sandalelor ECCO Touch 45 WS sunt confectionate din piele nubuc de vitel, ceea ce le face moi si flexibile, mai rezistente si foarte confortabile pentru picior. Platforma sofisticata de 45 mm vine sa completeze cu o nota in stil vintage designul deosebit al acestor sandale.

Disponibile pe alb si intr-o nuanta calda de lime, sandalele ECCO Touch 45 WS arata perfect in combinatie cu rochii de vara inflorate si vaporoase sau cu pantaloni scurti, clasici, iar platforma confortabila de 45 mm iti asigura confortul de care ai nevoie pentru a-ti “inalta” stilul!

Noile sandale ECCO Touch 45 WS sunt disponibile in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.