Caravana NIVEA va merge în șase orașe din țară Caravana NIVEA va merge în șase orașe din țară
Caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE a ajuns la cea de–a patra ediţie și va merge în șase orașe din țară pentru a oferi și... Caravana NIVEA va merge în șase orașe din țară

Caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE a ajuns la cea dea patra ediţie și va merge în șase orașe din țară pentru a oferi și în acest an celor interesaţi, consultaţii dermatologice gratuite, dar şi recomandări personalizate de produse şi testare pe loc.

În fiecare vară, NIVEA porneşte la drum în cele mai importante oraşe din ţară pentru a fi alături de cei pentru care îngrijirea pielii este o prioritate, oferind sfaturi personalizate şi răspunsuri la orice întrebare despre produse sau despre modul optim de îngrijire a pielii, începând de la cel mic şi până la cel mai mare.

În cadrul caravanei de anul acesta, participanţii vor avea parte de promoţii atractive, cu surprize la orice produs cumpărat. Mai mult, în timp ce adulţii se vor bucura de mostre gratuite, testare de produse şi oferte speciale, copiii se vor distra în cadrul sesiunilor de face-painting şi vor putea face fotografii alături de simpatica mascotă NIVEA Baby.

Campania anuală NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE îşi propune să educe consumatorul în ceea ce priveşte îngrijirea corectă a pielii şi folosirea celor mai potrivite produse, oferindu-i posibilitatea unei consultaţii gratuite şi recomandări personalizate, în funcţie de nevoile pielii.

În acest an, caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE va merge în 6 oraşe din ţară, punând la dispoziţie informaţii preţioase şi aducând zâmbete pe feţele întregii familii. Prin această iniţiativă, NIVEA doreşte să aducă mai aproape toate categoriile de vârstă într-un cadru distractiv, educativ şi recreativ.

Caravana NIVEA porneşte la drum pe 4 iulie 2015 şi va ajunge în următoarele șase oraşe: Iaşi, Braşov, Sibiu, ClujNapoca, Craiova, Constanţa, iar activităţile vor avea loc între orele 13:00 şi 21:00.

NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE ingrijirea pielii_2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.