Ryanair duce zborurile low cost în Israel. De unde vor pleca avioanele? Ryanair duce zborurile low cost în Israel. De unde vor pleca avioanele?
Operatorul european de transport aerian Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil de pe segmentul low cost, va opera zboruri către Israel... Ryanair duce zborurile low cost în Israel. De unde vor pleca avioanele?

Operatorul european de transport aerian Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil de pe segmentul low cost, va opera zboruri către Israel începând cu această toamnă.

Astfel, potrivit unui anunț recent, transportatorul irlandez va oferi curse de două ori pe săptămână către aeroportul Ovda, aflat în sudul țării, la 60 de kilometri de Eilat, o stațiune populară în rândul turiștilor (folosit atât pentru curse civile cât și militare, este al doilea aeroport internațional al țării).

Cursele, care vor începe din luna noiembrie, vor avea ca puncte de plecare aeroporturile din Budapesta (Ungaria), Cracovia (Polonia) și Kaunas (Lituania), compania estimând ca numărul turiștilor transportați anual către această destinație să fie de circa 40.000.

Biletele de avion către Israel vor fi puse în vânzare începând cu data de 9 iulie, zborurile din noiembrie și decembrie fiind disponibile, timp de două zile, la tarife promoționale ce pornesc de la 29,99 euro.

Israel va fi a 31-a țară din portofoliul Ryanair, oficialii companiei precizând faptul că sunt în curs de negociere cu autoritățile de acolo pentru deschiderea unor noi rute.

Ryanair scoate la vânzare azi 3.000 de bilete la 30 de lei pentru 3 noi destinații

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.