Cosmeceuticele Teoxane sau cum să ai un tratament cu acid hialuronic în propria casă Cosmeceuticele Teoxane sau cum să ai un tratament cu acid hialuronic în propria casă
Odată cu noua gama de cosmeceutice Teoxane a Laboratoarelor Teoxane, o noua inovație a revoluționat industria medicinii estetice. Cosmeceutica este un  termen care derivă... Cosmeceuticele Teoxane sau cum să ai un tratament cu acid hialuronic în propria casă

Odată cu noua gama de cosmeceutice Teoxane a Laboratoarelor Teoxane, o noua inovație a revoluționat industria medicinii estetice.

Cosmeceutica este un  termen care derivă din cuvintele “cosmetică” şi “farmaceutică” pentru a indica faptul că produsele cosmetice au nu numai un efect estetic, adică o acţiune tipică produselor cosmetice tradiţionale, dar şi un efect farmacologic. Cosmeceutica este o ramură a cosmeticii  care abordează pielea în ansamblu, îmbinând acţiunea substanţelor cu efect terapeutic folosite de medicina alopată cu principiile cosmeticii clasice. Deci nu este o simpla cosmetică, ci una terapeutică.

Linia de produse de îngrijire a pielii Teoxane Cosmeceuticals încorporează tehnologia unică RHA şi conţine o alăturare eficientă de complexe care lucrează pentru îmbunătățirea aspectului pielii, chiar în intimitatea propriului cămin. Laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia sunt recunoscute pentru crearea celui mai pur acid hialuronic din lume Teosyal, recunoscut pentru puritatea şi concentraţia sa 100% naturală, acum disponibil şi acasă prin intermediul cosmeceuticelor.

“Combinația exclusivă dintre RHA și complexul de restructurare menține nivelurile de hidratare cu efect de durată în timp ce stimulează acidul hialuronic și colagenul din piele pentru a reduce vizibil ridurile și liniile fine. Utilizate zilnic, ADVANCED FILLERE-le pentru zi și noapte accentuează efectele injecțiilor de umplere, este ca și cum am folosi injecții cu acid hialuronic în fiecare zi, evident într-un gramaj mai mic, dar constant, deoarece concentraţia de RHA prezenta în noua gama Teoxane este aceeaşi ca în cazul injectărilor cu acid hialuronic”, explică Andreea Iftimie, Managing Partner See.Try.Buy Company, distribuitorul cosmeceuticelor Teoxane.

Resiliant Hyaluronic Acid (Acid Hialuronic Rezistent), inovația și revoluția industriei cosmetice, este  un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţă pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă.

RHA TM Advanced Filler, îngrijire de zi și de noapte

RHA TM Advanced Fillers au în compoziția lor RHATM, Novhyal Biotech-G şi Complexul de Restructurare Dermică. Toate aceste elemente ajută la reactivarea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, hidratând-o pentru a deveni mai netedă.

RHA TM Advanced Filler Îngrijire de noapte hidratează, netezește și reduce vizibil ridurile. Rezultatele sunt vizibile în 28 de zile în urma studiilor realizate. Fillerul se aplică seara pe față și gât curățate perfect.

RHA TM Advanced Filler Îngrijire de zi creează și menține un nivel optim de hidratare și asigură o umplere netedă și durabilă a ridurilor. Combinația exclusivă dintre RHA și Complexul de restructurare menține nivelurile de hidratare pe termen lung și stimulează sinteza de acid hialuronic și colagen din piele pentru a reduce vizibil ridurile și liniile fine. Utilizat zilnic, Advanced Filler accentuează efectul injecțiilor de umplere a ridurilor. Formulă este îmbogățită cu unt de Shea pentru a calma și repara pielea. Se aplică dimineața pe față și gât curățate.

Prețul acestora este de 85 euro.

Rezultatele noii game de cosmeceutice Teoxane

Testele realizate în cadrul unui laborator independent au demonstrat că nivelul stresului oxidativ cauzat de 24 de ore de expunere la razele UVA a fost redus cu 27%, aşadar produsele joacă un rol important pentru prevenirea îmbătrânirii pielii datorată razelor soarelui.

De asemenea, a fost remarcat rezultatul de regenerare epidermică, grosimea epidermei crescând în medie cu 27% după 11 zile. După tot atâtea zile a fost observat faptul că ancorarea epidermei de derma este mult mai puternică, iar sinteza acidului hialuronic în derma papilară şi în epidermă se realizează mai uşor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.