Gadget Trends: Timișorenii de la nJoy lansează o nouă tabletă 3G – Maya 8 Gadget Trends: Timișorenii de la nJoy lansează o nouă tabletă 3G – Maya 8
Timișorenii de la nJoy au extins gama de tablete 3G cu un nou model – Maya 8, un dispozitiv special conceput pentru uilizatorii care... Gadget Trends: Timișorenii de la nJoy lansează o nouă tabletă 3G – Maya 8

Timișorenii de la nJoy au extins gama de tablete 3G cu un nou model – Maya 8, un dispozitiv special conceput pentru uilizatorii care se află mereu în mișcare și vor să aibă acces neîntrerupt la internet.

Încorporată într-un design slim și elegant tableta nJoy Maya 8 oferă opțiuni de comunicare, multimedia și funcționalitate web. Dotată cu un ecran cu tehnologie IPS de 8 inch și o rezoluție de 1280 x 800 Pixeli, tableta redă o calitate superioară a imaginii, o luminozitate sporită și culori bogate.

Elementele de conectivitate ale tabletei Maya 8 sunt variate, aceasta dispunând de conexiune internet 3G, Wi-Fi și Bluetooth dar și port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm și microSD slot.

La inima tabletei Maya 8 a fost integrat un procesor Quad-Core Cortex A7 ce rulează la 1.3Ghz și 1GB de memorie DDR3. Această configurație performantă va face ca paginile web să se încarce mai rapid, oferă o experieță de joc cursivă și receptivă și va face multitasking-ul fluent

Lista specificațiilor este completată cu cele 2 camere foto, microfon, difuzor monofonic, un conector USB 2.0, si o baterie cu o capacitate de 4000mAh. Fotografiile și înregistrările video pot fi stocate în memoria internă de 8GB dar și pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32GB.

Experiența acumulată alături de partenerii noștri din telecom ne-a determinat să continuăm dezvoltarea gamei de tablete 3G prin crearea unor dispozitive performante și accesibile oricărui utilizator. Continuăm să susținem Revoluția Magenta și sa creăm produse de consum pentru a facilita accesul la o lume digitală mai buna și mai plăcută.

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH

SYTB-8QADY4Y-BJ01B_Pictures_nJoy_Tablets_Maya_8_Pictures_Accesories

Maya 8 este propulsată de popularul sistem de operare Android 4.4.2, oferind astfel acces către zeci de mii de aplicații, cărți și jocuri.

Tableta Maya 8 poate să fie achizitionată atât în magazinele Telekom, Germanos cât și în magazinele online partenere. Pretul recomandat de producator pentru tableta Maya 8 este de 459.9 lei (TVA inclus).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.