Noutati de la Guerlain: arta pentru curatarea si ingrijirea tenului Noutati de la Guerlain: arta pentru curatarea si ingrijirea tenului
De peste 100 de ani, Guerlain a transformat ritualul de curățare al tenului într-o artă autentică de înfrumusețare, creând tehnici de masaj și texturi... Noutati de la Guerlain: arta pentru curatarea si ingrijirea tenului

De peste 100 de ani, Guerlain a transformat ritualul de curățare al tenului într-o artă autentică de înfrumusețare, creând tehnici de masaj și texturi senzoriale ce au ca scop relaxarea și protejarea pielii.

Curățarea reprezintă primul pas în ingijirea tenului. În fiecare zi, pielea este supusă agresiunilor din mediu, impurități, raze UV și particule poluante care încetinesc activitatea celulară, treptat tenul devine lipsit de strălucire. În acest an, Guerlain introduce noile produse de curățare, care îndeplinesc asteptările tuturor femeilor, cu rol antioxidant și anti-poluare.

În inima formulei, ulei Nigella (chimen negru), floare a cărei puteri de detoxifiere, hidratare și calmare sunt cunoscute încă din antichitate.  Considerată o comoară în Orient, floarea Nigella reprezenta remediul secret utilizat de regine ale Egiptului, Cleopatra și Nefertiti.

Fiecare produs are o formulă unică care combină expertiza de îngrijire a pielii și curățarea eficientă într-o textură senzorială fără precedent. Cele 5 secrete esențiale pentru frumusețe sunt prezentate in flacoane elegante, ce au o semnătură olfactivă exclusiva formată din ceai alb, note de mosc si iasomie.

SEDP15-34_WEAU DE BEAUTÉ

Apă micelară pentru față și ochi, îmbină eficacitatea unui produs de demachiere cu eficiența de curățare în profunzime a loțiunii tonice, într-o singură etapă. Pielea este intens hidratată, suplă și catifelată. Nu necesită clătire.

SEDP15-35_WCRÈME DE BEAUTÉ & LAIT DE BEAUTÉ

2 Secrete pentru frumusețe care învaluie pielea cu delicatețe și confort absolut, asigurând in  același timp hidratare și senzație de relaxare. Formulă de curățare și îngrijire a pielii, se recomandă tenului care prezintă semne de oboseală, sensibil, uscat.

SEDP15-31_WBeauté des Yeux

Formulă bifazică pentru curățarea și îngrijirea sensibilă a zonei ochilor, se poate folosi și de persoanele care poartă lentile de contact. Secretul Guerlain: aplică produs pe o cotoneta și ține câteva secunde pe ochi; datorită acțiunii energizante, formula activează regenerarea și fortificarea genelor.

SEDP15-32_WMOUSSE DE BEAUTÉ

Spuma de curățare este produsul ideal pentru tenul mixt-gras, lăsând pielea cu o senzație de prospețime și confort pe tot parcursul zilei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.