Aplicatiile Arval Smart Experience, disponibile si utilizatorilor din Romania Aplicatiile Arval Smart Experience, disponibile si utilizatorilor din Romania
Arval România oferă utilizatorilor vehiculelor o serie de servicii business bazate pe instrumente online, tehnologie mobilă și rețele sociale, prin aplicaţiile Arval Smart Experience.... Aplicatiile Arval Smart Experience, disponibile si utilizatorilor din Romania

Arval România oferă utilizatorilor vehiculelor o serie de servicii business bazate pe instrumente online, tehnologie mobilă și rețele sociale, prin aplicaţiile Arval Smart Experience.

Arval Smart Experience este proiectul care oferă utilizatorilor din întreaga lume flexibilitate și mobilitate într-o experiență unică. Prin aplicații inovatoare care pot fi accesate rapid, oriunde și oricând, de pe telefonul mobil, tabletă sau alte ecrane digitale, Arval Smart Experience vine sub forma unei duble experiențe: cea de client și cea de conducător al vehiculelor Arval.

Dincolo de calitatea serviciilor care satisfac ultimele standarde în materie de tehnologie, Arval Smart Experience are la bază aplicațiile Arval Connect, Arval Fleet View și Arval Mobile+, cu avantaje precum facilitarea luării deciziilor privind flota deținută, observarea indicatorilor cheie de performanță, prezentarea evenimentelor curente, simplificarea managementului flotei, consiliere personalizată. Utilizatorii își pot testa, de asemenea, abilitățile în materie de condus cu ajutorul jocului Arval Drive Challenge, care îmbină testele cu sfaturi și soluții pentru îmbunătățirea experienței de condus responsabil și care implică mai mulți utilizatori concomitent în parcurgerea a trei niveluri ale competiției.

“Odată cu explozia noilor tehnologii și a creșterii numărului de utilizatori de Internet în întreaga lume, interesul general față de varietatea informațională a devenit o nevoie esențială. Totodată, s-a schimbat modul în care utilizatorii au început să se raporteze la activitatea profesională de zi cu zi – flexibilitate, rapiditate, dezvoltare sustenabilă și interactivitate sunt, în prezent, cuvinte cheie în aproape orice domeniu. Inovația propusă de Arval prin serviciile Arval Smart Experience răspunde tuturor acestor nevoi și face încă un pas mai departe în dezvoltarea pieței de leasing operațional din România”, afirmă Dan Boiangiu, Directorul General al companiei.

Componenta Arval Connect oferă un spaţiu personalizat şi simplificat pentru gestionarea flotei, acces la ultimele ştiri din industria auto, la documentele utile şi la reţelele sociale Arval din România. Platforma Arval Fleet View oferă un status pe întreaga flotă dintr-o privire, punând la dispoziţie indicatorii cheie ai flotei, structuraţi pe patru categorii: flotă, costuri, nivel de utilizare şi CSR.

Special dezvoltată pentru conducătorii vehiculelor, aplicaţia Arval Mobile+ poate fi accesată de pe smartphone sau tabletă, cu informaţii privind propriul automobil şi acces la partenerii de servicii Arval. Pentru că experienţa din timpul condusului este una exploratorie, Arval Smart Experience a creat jocul Arval Drive Challenge, care invită conducătorii să descopere împreună provocările din timpul condusului şi să îşi îmbunătăţească abilităţile privind accelerarea, frânarea şi viteza.

Cele patru componente Arval Smart Experience sunt disponibile în România şi încurajează dezvoltarea unui nou tip de relaţie între Arval şi utilizatorii vehiculelor, prin soluţii inovatoare şi interactive. Obiectivul acestui proiect este de a veni în întâmpinarea aşteptărilor şi a standardelor fleet managerilor şi de a pune bazele unei relaţii interactive zilnice, atât cu managerii, cât şi cu conducătorii auto.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.