Românii și tehnologia: în 3 ani, până la 30% din totalul tichetelor de masă vor fi emise pe carduri Românii și tehnologia: în 3 ani, până la 30% din totalul tichetelor de masă vor fi emise pe carduri
Compania Sodexo, unul dintre jucătorii de top pe piaţa românească a tichetelor, a identificat, în urma unui sondaj derulat în rândul companiilor partenere, principalele... Românii și tehnologia: în 3 ani, până la 30% din totalul tichetelor de masă vor fi emise pe carduri

Compania Sodexo, unul dintre jucătorii de top pe piaţa românească a tichetelor, a identificat, în urma unui sondaj derulat în rândul companiilor partenere, principalele tendinţe cu privire la intenția acestora de a adopta tichetele de masă în format electronic. Începând de anul acesta, Sodexo emite carduri de masă Gusto Pass, iar angajatorii și angajații pot opta pentru tichete de masă în format electronic sau pe hârtie.

Cele mai multe dintre companiile care intenționează să acorde tichete de masă în format electronic angajaţilor în următoarele 12 luni activează în tehnologie. Printre primele companii care vor adopta tichetele pe suport card sunt din: IT, telecomunicații, ecommerce, Business Process Outsourcing (BPO) și call center.

Sodexo estimează că, din totalul tichetelor de masă pe care le va emite în primul an de la introducerea voucherelor electronice, aproximativ 8% vor fi în format card, ajungând ca, în primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total.

„Sub conceptul «Tehnology for Humans», cardurile de masă Gusto Pass le oferă companiilor și angajaților acestora acces la cele mai noi tehnologii și simplifică atât procesele de distribuire a tichetelor, cât și modalitățile de folosire”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

Sodexo a anunțat deja primele mari parteneriate cu trei rețele de magazine: Carrefour, Mega Image și Profi, în cadrul cărora vor putea fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass. În prezent, rețeaua de comercianți la care pot fi utilizate cardurile de masă Sodexo Gusto Pass acoperă peste 85% din teritoriul țării, fiind astfel cea mai mare rețea la care pot fi utilizate tichetele de masă în format electronic.

În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

Sondajul Sodexo a fost realizat în intervalul mai – iunie 2015, pe un eșantion de 3.000 companii care activează în România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.