O vară cool în pat cu noua colecție Sofiaman O vară cool în pat cu noua colecție Sofiaman
Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România, lansează noua colecție de vară 2015, ce cuprinde modele delicate... O vară cool în pat cu noua colecție Sofiaman

Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România, lansează noua colecție de vară 2015, ce cuprinde modele delicate și feminine în culori calde, pastelate. Pentru acest sezon, designerii Sofiaman au pus accentul pe printurile grafice, inserțiile din dantelă și pe materialele prețioase precum modalul, dantela și satinul.

Noua colecție include piese clasice de pijama, dar și cămăși de noapte, rochii vaporoase și compleuri din două piese cu pantaloni uni sau cu imprimeuri.

Gama Hopeless Romantic este feminină, se adresează femeilor romantice, iar modelele sunt confecționate din materiale delicate precum modalul, dantela și satinul. Paleta cromatică conține tonuri pastelate de rozul prăfuit, albastrul celeste, ecru și gri. Inserțiile din satin și printurile subliniază feminitatea gamei.

Bon nuit este seria în care accentele din dantelă în culori contrastante și aplicațiile de nasturi se îmbină cu printurile grafice. Pantalonii modelelor din două piese sunt de culoare bleu, au buzunare laterale, sunt imprimați cu steluțe în tonuri de alb și au aplicații de fundințe din satin.

Culorile în tonuri calde, precum corai deschis, lila și nude sunt nuanțele predominante ale gamei Perfect Day. Printurile vesele cu ursuleți, în combinație cu imprimeul cu inimioare oferă un aer jucăuș acestei serii și dezvăluie perfect sursa de inspirație a designerilor: zilele calde și colorate de vară.

Honey Bunny este gama cu accente minimaliste, aplicații din dantelă sau satin și cu mesaje jucăușe. Pantalonii, confecționați din materiale naturale, precum bumbacul, în nuanțe delicate de roz, sunt imprimați cu buline albe, iar printurile drăgălașe ale bluzelor subliniază caracterul ludic al întregii serii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.