New Trends: Training gratuit pentru studenții la Drept din toată țara New Trends: Training gratuit pentru studenții la Drept din toată țara
Casa de Avocatură Ionescu şi Sava organizează în perioada 2 – 7 august 2015 o nouă ediție a Scolii de Vară Ionescu și Sava... New Trends: Training gratuit pentru studenții la Drept din toată țara

Casa de Avocatură Ionescu şi Sava organizează în perioada 2 – 7 august 2015 o nouă ediție a Scolii de Vară Ionescu și Sava – care, începând din acest an, va purta denumirea „Summer Academy”. 2015 este anul care marchează 10 ani de la înființarea Casei de Avocatură Ionescu și Sava și 5 ani de la înființarea programului privat de burse de training al tinerilor studenți la Drept.

Cursurile Ionescu și Sava Summer Academy se adresează studenților la Drept din toată țara, absolvenți ai anului III de studiu. Sesiunea de recrutare debutează pe data de 11 iunie 2015, candidații urmând a completa și trimite formularul de înscriere până la data de 03 iulie 2015. Formularul este disponibil online la http://ionescusava.ro/school/detail/id/8

Ajunsă la a 5-a ediție, Ionescu și Sava Summer Academy este un program de training privat în avocatura de business care își propune să ofere viitorilor practicieni în Drept o viziune mai clară asupra avocaturii.

Cursurile școlii oferă gratuit acest program complex de pregătire practică care continuă să dezvolte conceptul de internship lansat încă din 2010.

Şi anul acesta, 20 de studenți ai facultăților de Drept din toată țara vor avea ocazia, timp de 5 zile, să discute cu echipa de avocați ai Casei de Avocatură Ionescu şi Sava și cu invitații speciali ai acestora –  magistrați, oameni de business și cadre didactice. Exemplele practice și studiile de caz vor fi completate cu o serie de workshop-uri de dezvoltare personală, menite sa testeze competitivitatea viitorilor juriști și a îmbunătăți capacitatea de a lucra eficient în echipă. În cadrul ediției de anul acesta, printre cei care vor susține cursuri și activități de mentorat se numără practicieni de top: avocați, magistrati, antreprenori și oameni de business.

Edițiile anterioare au inclus cursuri de vorbit în public, de scriere, simulări de cazuri, muncă în echipă și invitați din mediul academic, juridic și de afaceri.

Ne propunem să dezvoltăm și să creștem în continuare acest program de training, care este o completare a studiilor academice oferite de școala românească de Drept – printr-o abordare practică, interactivă, cu instrumente și sfaturi utile pentru tinerii care vor să știe implicațiile acestei opțiuni profesionale

Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner Ionescu şi Sava

La finalul cursurilor, unul dintre studenții participanți va primi o bursă de studiu de şase luni, în valoare de 1000 lei lunar, precum şi posibilitatea (dar nu obligativitatea) de a efectua practica de specialitate în cadrul Casei de Avocatură Ionescu și Sava.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.