TAROM ne invită să descoperim orașul grădinilor imperiale cu oferte la biletele de avion TAROM ne invită să descoperim orașul grădinilor imperiale cu oferte la biletele de avion
Fie că Viena este pentru noi o destinație de afaceri sau una la care ne gândim pentru următoarea escapadă de weekend, operatorul de transport... TAROM ne invită să descoperim orașul grădinilor imperiale cu oferte la biletele de avion

Fie că Viena este pentru noi o destinație de afaceri sau una la care ne gândim pentru următoarea escapadă de weekend, operatorul de transport aerian TAROM vine cu o ofertă pentru biletele de avion achiziționate pentru cei care vor să călătorească spre capitala Austriei.

Cei care au Bucureștiul ca punct de plecare pot beneficia de biletele de avion al căror preț pornește de la 119 euro, dus-întors cu toate taxele incluse. Tariful este valabil la achiziţionarea de pe site-ul transportatorului, iar locurile limitate.

Dacă plecați din Cluj Napoca, prețul biletelor de avion către Viena pornește de la Viena de la 168 de euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site.

În aceste tarife, TAROM include transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) și a unui bagaj de mână  de până la 10 kg.

Trebuie să mai știți că zborurile transportatorului național au 17 frecvenţe săptămânale din cele două aeroporturi către și Viena. Astfel, TAROM zboară zilnic din București spre Viena și retur, în timp ce din Cluj sunt curse de luni până vineri către capitala Austriei.

Programul de operare exprimat în ore locale este:

Zilnic:

* OTP 16:30 – VIE 17:05

* VIE  17:50 – OTP 20:20

Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri:

* OTP 08:00 – VIE 08:35

* VIE  09:15 – OTP 11:45

Viena a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Oraşul rămâne pătruns de grandiosul spirit imperial, reprezentat de palate impozante, catedrale şi muzee.

Moştenirea culturală a oraşului e în mare parte muzicală, mari compozitori precum Strauss, Brahms, Beethoven, Schubert, Haydn şi Mozart au trait şi au concertat aici. În zilele noastre, Orchestra Filarmonica din Viena şi Opera de stat menţin vie tradiţia oraşului, susţinând mai multe concerte de muzică clasică decât în oricare alt oraş al lumii.

Majoritatea atracţiilor turistice sunt în vasta zona pietonală, în centrul oraşului, zona ce odată a fost împrejmuita de zidul de apărare al oraşului. Acesta a fost înlocuit cu bulevardul Ringstrasse, o şosea circulară ce înconjoară întreaga zonă.

Spre marginea oraşului se află faimosul parc de distracţii Prater şi opulentul palat Schönbrunn, reşedinţa de vară a familiilor regale.Turiştii nu ar trebui să rateze o excursie în pădurile Vienei unde se găsesc o mulţime de taverne şi crame.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.