Samsung, nou record la Cannes Lions. Ce premii au luat coreenii? Samsung, nou record la Cannes Lions. Ce premii au luat coreenii?
Producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, și-a depășit propriul record după ce a câștigat... Samsung, nou record la Cannes Lions. Ce premii au luat coreenii?

Producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, și-a depășit propriul record după ce a câștigat 27 de premii la 20 de categorii ale celui mai mare festival de advertising din lume, Cannes Lions. Este al doilea an în care Samsung stabilește un nou record, după ce în 2014 a câștigat 16 premii.

Compania s-a remarcat cu ajutorul platformei sale Launching People, care a câștigat în total șapte premii la ediția de anul acesta a festivalului international de advertising din Cannes, evidențiind filosofia de brand a Samsung de a accelera noi descoperiri și posibilități cu ajutorul tehnologiei digitale. Platforma Launching People este o campanie catalizatoare de visuri, construită în jurul consumatorilor și încurajându-i pe aceștia să își împărtășească ideile și visurile cu echipa Samsung.

Look At Me, o aplicație pentru smartphone-uri realizată pentru a-i ajuta pe copiii diagnosticați cu autism, a fost premiată cu cinci distincții, printre care și un Gold în categoria Cyber. Echipa care a dezvoltat aplicația a mai câștigat, în trecut, și alte premii importante, printre care și cele obținute la The One Show și festivalurile de la New York.

Printre campaniile ce au fost premiate la Cannes Lions 2015 se numără și Safety Truck, un design conceput să prevină accidentele în trafic, care a obținut șapte premii, inclusiv un Titanium Lion în categoria Titanium and Integrated, care premiază ideile revoluționare ce setează o nouă direcție pentru industrie. Back Up Memory, o aplicație realizată pentru a ajuta diagnosticarea timpurie a pacienților cu Alzheimer, a primit trei premii (incluzând un Gold în categoria Health & Wellness din cadrul Lions Health). Hearing Hands, un serviciu de limbaj al semnelor conceput pentru cei cu deficiențe de auz, a fost premiat cu două Bronze Lions în categoriile Promo & Activation și PR.

„Succesul nostru este rezultatul eforturilor Samsung de a interacționa cu tot mai mulți consumatori la nivel mondial, de a-i înțelege și de a găsi soluții pentru nevoile lor – modalitate prin care demonstrăm încă o dată că filosofia Samsung este centrată pe îmbunătățirea vieții consumatorilor noștri cu ajutorul inovației digitale”, a declarat Won-Pyo Hong, Președinte și Chief Marketing Officer, Samsung Electronics. „Samsung este un brand care contribuie la intensificarea vieții consumatorilor, iar campania Launching People ne va ajuta să facem acest lucru cu ajutorul produselor și serviciilor noastre inovatoare.”

Anul acesta, Festivalul Internațional al Creativității Cannes Lions aniversează 62 de ediții, alături de companii din peste 90 de țări, care expun peste 40.000 de lucrări în peste 20 de categorii, unde premiile variază de la reclame TV și presă la reclame outdoor, online PR și marketing.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.