Samdam Gifts, business in crestere cu pana la 30% in 2015 Samdam Gifts, business in crestere cu pana la 30% in 2015
Samdam Gifts, locul II in topul companiilor romanesti  specializate in productia si distributia de articole promotionale cu o cifra de afaceri de 3 milioane... Samdam Gifts, business in crestere cu pana la 30% in 2015

Samdam Gifts, locul II in topul companiilor romanesti  specializate in productia si distributia de articole promotionale cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro in 2014, estimeaza pentru acest an o crestere a businessului cu pana la 30% prin prisma investitiilor facute pentru dezvoltare.

In anul 2014, Compania Samdam Gifts anunta deschiderea unei fabrici in Baia Mare pentru dotarea careia au fost accesati 2.200.000 euro fonduri europene  pentru achizitii de echipamente si utilaje pentru productie: serigrafie, broderie, transfer digital, transfer serigrafic, print digital.

„Specializata în distribuţia de articole promoţionale, compania Samdam Gifts prevede pentru anul 2015 o crestere de 25-30% a cifrei de afaceri. De asemenea, compania isi doreste sa isi consolideze  pozitiei de top pe piata materialelor promotionale din Romania,” declara Sebi Vasilescu, general manager Samdam.

Totodata, in septembrie 2013, Samdam Gifts deschidea cel mai mare showroom de articole promotionale din Romania investind 100.000 de euro.

In acest moment, compania are 88 de angajati si sedii in Bucuresti, Iasi, Baia Mare.

„Locul II in topul companiilor de profil din Romania reprezinta  cu siguranta si  rezultatatul investitiei de 2.200.000 euro din fonduri europene care au fost folosite in dotarea cu utilaje de productie pentru personalizarea articolelor textile a fabricii de la Baia Mare. In prezent aceasta functioneaza la capacitate maxima atat pentru clienti din Romania, cat si pentru clienti din state europene precum Belgia, Olanda, Germania, Austria, Franta, Suedia”, mai spune Vasilescu.

Samdam Gifts face parte din Samdam Group, care activeaza in importul si distributia de obiecte promotionale din 1994, incepandu-si activitatea in Belgia, apoi consolidandu-si pozitia prin infiintarea unor noi birouri in Franta (2005), Olanda (2006), Hong Kong (2007) – pentru facilitarea importurilor din Asia – si Romania (2008).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.